Επίκαιρο σχόλιο στο dotnews.gr & στο tilegrafima.gr

24/02/2015 @ 11:29

- Η δυναμική της Ένωσης Κεντρώων ήταν μεγάλη στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έφτασε από μόνη της. Πιστεύετε πως αν είχατε συνεργαστεί με κάποιον άλλο κομματικό σχηματισμό θα περνούσατε το κατώφλι της Βουλής;
- Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πέτυχε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, χωρίς να της επιτραπεί να εμφανιστεί στα μεγάλα ΜΜΕ (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά).
Επίσης οι δημοσκοπήσεις μας εξαφάνισαν εντελώς και παρουσίαζαν δόλια ότι πλησίαζαν το 3% ο Καρατζαφέρης και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κόμματα που τελικά καταποντίστηκαν.
Ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων θεώρησε κατόπιν των ανωτέρω την ψήφο στο κόμμα μας χαμένη. Αν γνώριζε ο κόσμος το 2%, τότε το ποσοστό μας στις εκλογές θα εκινείτο άνετα άνω του ορίου εισόδου στη βουλή. Συνεπώς η μη είσοδος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή οφείλεται στην έλλειψη δημοκρατίας και πλουραλισμού και όχι στο ότι δεν φροντίσαμε για συνεργασία με άλλο ή άλλα κόμματα, ιδιαίτερα αφού κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν άλλα κόμματα με καθαρότητα λόγου, σοβαρότητα ή έστω στοιχειωδώς πλησιάζοντα τις θέσεις μας.

- Έχετε χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ "ζωολογικό κήπο". Γιατί το λέτε και πως βλέπετε τις πρώτες κινήσεις του ως κυβέρνηση;
- Τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίσαμε, νομίζουμε εύστοχα, "ζωολογικό κήπο" για να τονίσουμε την έλλειψη ενιαίου και συγκροτημένου λόγου, τόσον από τον Πρόεδρό του όσο και από τα στελέχη του. Οι αντιφάσεις, οι ανακολουθίες, οι πομπώδεις διακηρύξεις, δεν μπορούν να αποτελούν σήμερα εικόνα κόμματος σοβαρού. Από τα "διαγράφουμε το χρέος", "σχίζουμε τα μνημόνια", "θα τα αλλάξουμε όλα", έφθασαν λίγες μέρες μετά να αποδέχονται το 70% των μέτρων του μνημονίου και να θεωρούν "τοξικά" τα υπόλοιπα. Υποσχέθηκαν προεκλογικά παροχές και μεγαλύτερο κράτος για να πάρουν την ψήφο κάποιων κρατικοδίαιτων, ζητούν όμως αλληλεγγύη και οικονομική στήριξη από μία Ευρώπη που έχει κοινή πίστη και θέση το λιγότερο κράτος. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ με αντιευρωπαϊκά πιστεύω ζητάει την αλληλεγγύη της Ευρώπης. Και να αποφευχθεί η σύγκρουση τώρα, αυτή θα γίνει σύντομα, με κίνδυνο η Ελλάδα να βρεθεί εκτός ευρώ. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, οδηγούμεθα σε περιπέτειες. Ο όρος "ζωολογικός κήπος" αποδίδει τις ασύνδετες, αλληλοσυγκρουόμενες, ατεκμηρίωτες και εν πολλοίς επικίνδυνες για τον τόπο θέσεις των κυρίων του ΣΥΡΙΖΑ που θυμίζουν ιαχές ζωολογικού κήπου...

- Ποια η γνώμη σας για το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή";
- Το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" συνιστά τη νέα επικίνδυνη έκφραση της δεξιάς στην Ελλάδα. Ο σκληρός πυρήνας της είναι ναζιστικός και χιτλερικός, οι ψηφοφόροι θέλουν απλά να εκδικηθούν για την απώλεια μεγάλου μέρους μισθών, συντάξεων, θέσεων εργασίας. Όσοι νομίζουν ότι η δικαιοσύνη διώκει τη Χρυσή Αυγή άδικα και άνευ στοιχείων, σύντομα θα διαπιστώσουν την άμεση συμμετοχή της στη διάπραξη σωρείας εγκλημάτων. Η κρίση συντηρεί σε ένα βαθμό τα υψηλά εκλογικά της ποσοστά. Βρέθηκαν δυστυχώς και κάποια ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι που συνέτειναν στην αύξηση της απήχησής της. Όλοι αυτοί φέρουν μεγάλη ευθύνη. Η απελπισία του κόσμου και η έλλειψη μόρφωσης σημαντικού ποσοστού Ελλήνων, επέτρεψαν την γιγάντωση του ναζιστικού μορφώματος. Το γεγονός ότι σε όλο τον κόσμο ανάλογα φαινόμενα μόνο βία και δολοφονίες απέφεραν, μας βεβαιώνει ότι η δημοκρατία, αν λειτουργήσει σωστά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανένα.
 
- Πως κρίνετε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
- Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προεδροποίηση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου αντανακλά την προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου να παρουσιάσει στην Ευρώπη εικόνα πολιτικής συγκατοίκησης, δηλαδή εικόνα ενότητας του πολιτικού κόσμου και συμφιλίωσης μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.
   Το πρόσωπο του κ. Προκόπη Παυλόπουλου είναι σίγουρα πρόσωπο επιστήμονα και λογίου. Η μετριοπάθεια του προδιαθέτει για καλή και ειρηνική θητεία. Υπάρχουν ωστόσο ενστάσεις για τη θητεία του ως υπουργού και τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων που έγιναν επί των ημερών του και για τις συχνές εμφανίσεις του σε αντιμνημονιακά κανάλια, όπου δήλωνε ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και ο ΕΝΦΙΑ παράνομος φόρος - την στιγμή που στη βουλή ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια. Ακόμη και οι δηλώσεις του μετά την συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα (όπου του ανακοινώθηκε ότι αυτός θα υποδεικνυόταν ως υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας) έκαναν κακή εντύπωση, γιατί ομοίαζαν με δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Στις δηλώσεις αυτές ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έδειξε πώς αλλάζει ο άνθρωπος στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει κάποιο αξίωμα...

- Αποτέλεσε έκπληξη για εσάς η μεγάλη αποδοχή της Ένωσης Κεντρώων από το εκλογικό σώμα στις εκλογές του Ιανουαρίου; Θεωρείτε πως πλέον ο Έλληνας έβγαλε την τσίμπλα από τα μάτια και αναζητά αλήθειες;
 - Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Έλληνας ξύπνησε, όμως η νεολαία σίγουρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων συνιστούν τη σύγχρονη μαφία, έχουν στήσει ένα μηχανισμό εξαπάτησης και αποβλάκωσης του κόσμου διατηρώντας επί χρόνια ένα διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.
Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας δυστυχώς τρώει ακόμη το κουτόχορτο των μεγάλων καναλιών, ωστόσο η 25η Ιανουαρίου του 2015 δρομολόγησε την πορεία για να σπάσουν οι αλυσίδες της πλύσης εγκεφάλου των νταβατζήδων και τώρα θεωρείται σίγουρο ότι η ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα επιβληθεί στο χώρο του κέντρου και τελικά θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους τριών κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει, του Γιωργάκη που με τις ενέργειές του έδειξε κακία και μικρότητα, του ποταμιού που υπερπροβλήθηκε από τη διαπλοκή τώρα όμως δείχνει γύμνια περιεχομένου. Στις εκλογές που έρχονται θα μπορούμε να μιλήσουμε για την τσίμπλα που φεύγει από τα μάτια του Έλληνα.
 
- Ποια η γνώμη σας για τις πρώτες κινήσεις Τσίπρα - Βαρουφάκη σε σχέση με τους Ευρωπαίους; Θεωρείτε πως υπάρχει στήριξη από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία;
-  Οι κινήσεις Τσίπρα - Βαρουφάκη, ήταν αλλοπρόσαλλες και ξένες προς τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο η Ευρώπη δίνει μια πίστωση χρόνου ολίγων μηνών στην κυβέρνηση Τσίπρα, γιατί δεν θέλει να χρεωθεί αυτή, την ευθύνη εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Όμως ο χρόνος θα κυλίσει γρήγορα, η Ελλάδα δεν θα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τότε πλέον φοβούμαστε στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ότι θα επέλθει το μοιραίο. Η ανοχή των Ευρωπαίων θα τερματιστεί, οι αποφάσεις θα είναι πολύ πιο σκληρές για τη χώρα μας. Ο Τσίπρας υποσχέθηκε στον κόσμο περισσότερο κράτος, η Ευρώπη αξιώνει μικρότερο κράτος. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο ότι σε λίγους μήνες τα περιθώρια εξαντλούνται και ή θα σχηματίσουμε μια σοβαρή κυβέρνηση τεχνοκρατών με οικουμενική στήριξη, ή θα βαδίσουμε σε εκλογές.
Πάντως η κυβέρνηση Τσίπρα που κοροϊδεύει και τους ξένους και τους Έλληνες δεν θα μπορεί να κρατηθεί στη εξουσία...

- Έχετε μιλήσει κατά το παρελθόν με σκληρή γλώσσα για πολιτικές προσωπικότητες όπως οι Ανδρέας Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τους θεωρείτε υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση; Σε ποιους άλλους σύγχρονους πολιτικούς θα μπορούσε να τους αποδοθεί κατά την άποψή σας το προσωνύμιο του "Εφιάλτη";
-  Εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θεωρούμε πράγματι τους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επιζήμιους για την Ελλάδα, γιατί έστησαν μηχανισμούς εξουσίας με πελατειακές σχέσεις και διέφθειραν τα πολιτικά ήθη. Στελεχώθηκαν από άτομα που βαρύνονται με σκάνδαλα και έκαναν το κράτος πλαδαρό και αναποτελεσματικό. Βέβαια για τα χάλια μας δεν φταίνε μόνο αυτοί οι δύο. Φταίει και ο γέρο-Καραμανλής, φταίει και ο Σημίτης, φταίει και ο Κώστας Καραμανλής, φταίει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Όλοι αυτοί ακολούθησαν την ίδια τακτική, λεηλάτησαν το κράτος, διόρισαν στρατιές αχρήστων στο δημόσιο, συνέτειναν στην γιγάντωση διαπλοκής και διαφθοράς. Αν για την πτώχευση της Ελλάδας γινόταν μια αληθινή δικαστική έρευνα, όλοι αυτοί φυλακή δεν θα πήγαιναν;
 
- Στην πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή σας χαρακτηρίσατε την χώρα μας "ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι". Πως το εξηγείτε;
- Πράγματι οι φράσεις μας ότι η Ελλάδα είναι "ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι" ισχύουν και το επιβεβαιώνει σίγουρα ο κάθε Έλληνας στην καθημερινότητά του. Για να διοριστείς πρέπει να προσκυνήσεις κάποιον απατεώνα βουλευτή. Για να προχωρήσεις το φάκελλο σου στο δημόσιο πρέπει να λαδώσεις.
Υπάρχουν σαραντάρηδες συνταξιούχοι και άλλοι που πρέπει να πάνε εξηνταεπτά χρόνων για να πάρουν σύνταξη. Υπάρχουν αργόμισθοι στους δήμους, στις ΔΕΚΟ, στο δημόσιο.
Στη βουλή υπάρχουν 1500 υπάλληλοι συγγενείς των βουλευτών αργόμισθοι.
Υπάρχουν 12 χιλιάδες αποσπασμένοι - αργόμισθοι του δημοσίου, 319 χιλιάδες τριπλοσυνταξιούχοι (3 κύριων συντάξεων έκαστος), υπάρχουν 220 χιλιάδες πολυθεσίτες, υπάρχουν 400 χιλιάδες συνταξιούχοι που καίτοι λαμβάνουν σύνταξη μηνιαίως άνω των 1000 ευρώ, παρά ταύτα εργάζονται και αμείβονται με μαύρα λεφτά.
 
   Σας ρωτάμε λοιπόν έχει άδικο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να μιλάει για αχούρι;Όσον τώρα αφορά τη φράση μας φασιστικό αχούρι, αυτή ελέχθη γιατί την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κανένα κανάλι δεν την φιλοξένησε στις εκλογές. Οι νταβατζήδες μας είχαν τελείως κόψει από κάθε δημοσιότητα. Το ποσοστό που πήραμε το πήραμε χωρίς να εμφανιστούμε πουθενά, χωρίς να μας αναφέρει καν κάποια δημοσκόπηση. Μάλιστα τα κανάλια την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, παρουσίαζαν ότι ο Καρατζαφέρης και η Ανταρσύα μπαίνουν στη βουλή. Αν αυτός δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι; Ωστόσο η κοινωνία θα τους τιμωρήσει όλους στις εκλογές που έρχονται.Μια ισχυρή ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα αξιώσει κάθαρση, διαφάνεια, δημοκρατία.

Περιμέναμε 25 χρόνια και εκεί που είχαμε αρχίσει να απελπιζόμαστε βλέποντας την αδράνεια και τη φοβία του κόσμου, ήλθε η Μακεδονία να δώσει φως, να φωτίσει όλη την Ελλάδα, να δείξει ότι κινήματα που εκφράζουν λαϊκές προσδοκίες, αργά ή γρήγορα δικαιώνονται.
Ο Θεός να μας αξιώσει να ανταποκριθούμε στο μέγεθος της ευθύνης.

Δείτε επίσης

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Άρης Φωκάς/

Άρης Φωκάς/"Πολιτικό Ημερολόγιο"102 FM, ΕΡΤ3/19-7-2017

Β. Λεβέντης / Με τον Σ. Πολύζο, TRT Θεσσαλίας / 19-07-2017

Β. Λεβέντης / Με τον Σ. Πολύζο, TRT Θεσσαλίας / 19-07-2017

...τώρα λενε πως θα δώσουν εκείνο ή το άλλο επίδομα που οι ίδιοι έκοψαν. [...] ...έχουν αφήσει το πλεόνασμα του '16 στην άκρη, για να το μοιράσουν στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Αφ' ενός αυτό. Αφ' ετέρου υπάρχει κίνδυνος αν δεν πιάσουμε φέτος το πλεόνασμα του 3,5%, να κοπούν οι συντάξεις από την 1/1/2018, αν και έχει ψηφιστεί στη Βουλή να κοπούν από το 2019. Δεν θα τολμήσει να κόψει συντάξεις. Οπότε και θα πάει σε εκλογές. [...] Και έχουν κρατήσει το 1,5 δις €, του πλεονάσματος, για να το δώσουν ως παροχές στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Και κάπου εκεί, πριν κάνει τις εκλογές, θα κάνει δημοψήφισμα υπέρ της απλής αναλογικής, για να εξοντώσει το Μητσοτάκη. [...] Δε δικαιούται ένας υπουργός να βγαίνει να κατακρίνει. Για τόσες άλλες απεργίες που κρίθηκαν καταχρηστικές και παράνομες, χαιρόταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δικαστές κάνουν λάθη. Αλλά και ο δικαστής, που βρέθηκε DNA της κοπέλας μέσα σε τρομοκρατική γιάφκα, τι έπρεπε να κάνει; Σίγουρα παρατάθηκε η κράτηση της, αλλά αν ο δικαστής την άφηνε νωρίτερα και αυτή συνέχιζε, τι θα λέγαμε για τον δικαστή αυτό;

Α. ΦΩΚΑΣ / Ολομέλεια, Βουλή / 19-7-2017

Α. ΦΩΚΑΣ / Ολομέλεια, Βουλή / 19-7-2017

«Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις»

Γεώργιος Κουτουλάκης /«Kontra 24»,Kontra Channel/14-7-2017

Γεώργιος Κουτουλάκης /«Kontra 24»,Kontra Channel/14-7-2017

Γιάννης Σαρίδης /Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου/19-7-2017

Γιάννης Σαρίδης /Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου/19-7-2017

Σ/Ν Υπ. Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις»

Α. Φωκάς / Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου / 18-7-2017

Α. Φωκάς / Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου / 18-7-2017

«Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις» (3η συνεδρίαση)

Α. Φωκάς / Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου / 17-7-2017

Α. Φωκάς / Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου / 17-7-2017

«Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».

Γιάννης Σαρίδης/Βουλή, Ολομέλεια/13-7-2017

Γιάννης Σαρίδης/Βουλή, Ολομέλεια/13-7-2017

Γιάννης Σαρίδης/Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων/17-7-2017

Γιάννης Σαρίδης/Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων/17-7-2017

Γιώργος Κατσιαντώνης/«Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα»,TRT/17-7-2017

Γιώργος Κατσιαντώνης/«Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα»,TRT/17-7-2017

Γιάννης Σαρίδης/Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το δημογραφικό/12-7-2017

Γιάννης Σαρίδης/Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το δημογραφικό/12-7-2017

Δ. Καβαδέλλας / Επιτροπή Περιβάλλοντος / 13-7-2017

Δ. Καβαδέλλας / Επιτροπή Περιβάλλοντος / 13-7-2017

Ενημέρωση από τον φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού

Β. Λεβέντης / Τρεις στη Μία, Παραπολιτικά FM 90.1  / 17-7-2017

Β. Λεβέντης / Τρεις στη Μία, Παραπολιτικά FM 90.1 / 17-7-2017

Ο λόγος της εξόδου στις αγορές άρον-άρον, είναι πως το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το ομόλογο του Σαμαρά που είναι υπό του Αγγλικου δικαίου, δηλαδή κλειδωμένο και στο κεφάλαιο και στο επιτόκιο. 'Οπως και το ομόλογο του Τσίπρα είναι στο Αγγλικό Δίκαιο. Με 4,5% - 4,7% επιτόκιο. Είναι έγκλημα αυτό όταν δανειζόμαστε από τοι μηχανισμό στήριξης με 1 - 1,5%. Το ίδιο κάνει και ο Τσίπρας, αναγκαστικά για να πληρώσει το ομόλογο του Σαμαρά.

Μάριος Γεωργιάδης/Τώρα 'Οτι Συμβαίνει, E TV /16-7-2017

Μάριος Γεωργιάδης/Τώρα 'Οτι Συμβαίνει, E TV /16-7-2017

Μ. Γεωργιάδης/ stART music, 90.6, AΡΤ FM / 15-7-2017

Μ. Γεωργιάδης/ stART music, 90.6, AΡΤ FM / 15-7-2017


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

Αυτό ήταν δημοψήφισμα - προϊόν πείνας υπό την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ και φασιστών

06/07/2015 @ 09:30

Το αποτέλεσμα της ιστορικής κάλπης, η ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι "ηλίθιες λύσεις" και τα τελεσίγραφα της Γερμανίας. Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης από την Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στη δραχμή ...περισσότερα
Περί χρεών κρατών και εξυπηρέτησης τους

16/04/2015 @ 17:43

Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν μεγαλύτερο ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να μη χρειάζονται ...περισσότερα
Πρόταση Βαρουφάκη για ελέγχους από απλούς πολίτες.

16/04/2015 @ 17:42

Για τη φοροδιαφυγή τίθεται πρώτα ένα θέμα ηθικής φύσεως. Οτι δηλαδή ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα πλουτίσει με κάθε μέσο. Δηλαδή να πλουτίσει ακόμα και ...περισσότερα
Περί ΑΣΕΠ & την επανίδρυση της ΜΟΜΑ

16/04/2015 @ 17:40

Για την κατάργηση του Α.Σ.Ε.Π. από τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. είναι το κόμμα των μετρίων και των “αδικημένων”, αυτών δηλαδή που περιμένουν στη στάση του λεωφορείου. ...περισσότερα
Περί Reverse mortgage (αντίστροφη υποθήκη)

10/03/2015 @ 17:45

Μετά από μία ενδελεχή έρευνα σχετικά με το reverse mortgage, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μία ενδεχόμενη εφαρμογή στην Ελλάδα θα ήταν ανέφικτη για τους κάτωθι λόγους: Οι ...περισσότερα
Ομιλία του Β. Λεβέντη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης - 14/3/2015

10/03/2015 @ 16:39

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλά στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Είσοδος ελεύθερη. Παρακαλούμε ...περισσότερα
Επίκαιρο σχόλιο στο dotnews.gr & στο tilegrafima.gr

24/02/2015 @ 11:29

- Η δυναμική της Ένωσης Κεντρώων ήταν μεγάλη στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έφτασε από μόνη της. Πιστεύετε πως αν είχατε συνεργαστεί με κάποιον άλλο κομματικό σχηματισμό ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα