Επίκαιρο σχόλιο στο dotnews.gr & στο tilegrafima.gr

24/02/2015 @ 11:29

- Η δυναμική της Ένωσης Κεντρώων ήταν μεγάλη στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έφτασε από μόνη της. Πιστεύετε πως αν είχατε συνεργαστεί με κάποιον άλλο κομματικό σχηματισμό θα περνούσατε το κατώφλι της Βουλής;
- Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πέτυχε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, χωρίς να της επιτραπεί να εμφανιστεί στα μεγάλα ΜΜΕ (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά).
Επίσης οι δημοσκοπήσεις μας εξαφάνισαν εντελώς και παρουσίαζαν δόλια ότι πλησίαζαν το 3% ο Καρατζαφέρης και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κόμματα που τελικά καταποντίστηκαν.
Ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων θεώρησε κατόπιν των ανωτέρω την ψήφο στο κόμμα μας χαμένη. Αν γνώριζε ο κόσμος το 2%, τότε το ποσοστό μας στις εκλογές θα εκινείτο άνετα άνω του ορίου εισόδου στη βουλή. Συνεπώς η μη είσοδος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή οφείλεται στην έλλειψη δημοκρατίας και πλουραλισμού και όχι στο ότι δεν φροντίσαμε για συνεργασία με άλλο ή άλλα κόμματα, ιδιαίτερα αφού κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν άλλα κόμματα με καθαρότητα λόγου, σοβαρότητα ή έστω στοιχειωδώς πλησιάζοντα τις θέσεις μας.

- Έχετε χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ "ζωολογικό κήπο". Γιατί το λέτε και πως βλέπετε τις πρώτες κινήσεις του ως κυβέρνηση;
- Τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίσαμε, νομίζουμε εύστοχα, "ζωολογικό κήπο" για να τονίσουμε την έλλειψη ενιαίου και συγκροτημένου λόγου, τόσον από τον Πρόεδρό του όσο και από τα στελέχη του. Οι αντιφάσεις, οι ανακολουθίες, οι πομπώδεις διακηρύξεις, δεν μπορούν να αποτελούν σήμερα εικόνα κόμματος σοβαρού. Από τα "διαγράφουμε το χρέος", "σχίζουμε τα μνημόνια", "θα τα αλλάξουμε όλα", έφθασαν λίγες μέρες μετά να αποδέχονται το 70% των μέτρων του μνημονίου και να θεωρούν "τοξικά" τα υπόλοιπα. Υποσχέθηκαν προεκλογικά παροχές και μεγαλύτερο κράτος για να πάρουν την ψήφο κάποιων κρατικοδίαιτων, ζητούν όμως αλληλεγγύη και οικονομική στήριξη από μία Ευρώπη που έχει κοινή πίστη και θέση το λιγότερο κράτος. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ με αντιευρωπαϊκά πιστεύω ζητάει την αλληλεγγύη της Ευρώπης. Και να αποφευχθεί η σύγκρουση τώρα, αυτή θα γίνει σύντομα, με κίνδυνο η Ελλάδα να βρεθεί εκτός ευρώ. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, οδηγούμεθα σε περιπέτειες. Ο όρος "ζωολογικός κήπος" αποδίδει τις ασύνδετες, αλληλοσυγκρουόμενες, ατεκμηρίωτες και εν πολλοίς επικίνδυνες για τον τόπο θέσεις των κυρίων του ΣΥΡΙΖΑ που θυμίζουν ιαχές ζωολογικού κήπου...

- Ποια η γνώμη σας για το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή";
- Το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" συνιστά τη νέα επικίνδυνη έκφραση της δεξιάς στην Ελλάδα. Ο σκληρός πυρήνας της είναι ναζιστικός και χιτλερικός, οι ψηφοφόροι θέλουν απλά να εκδικηθούν για την απώλεια μεγάλου μέρους μισθών, συντάξεων, θέσεων εργασίας. Όσοι νομίζουν ότι η δικαιοσύνη διώκει τη Χρυσή Αυγή άδικα και άνευ στοιχείων, σύντομα θα διαπιστώσουν την άμεση συμμετοχή της στη διάπραξη σωρείας εγκλημάτων. Η κρίση συντηρεί σε ένα βαθμό τα υψηλά εκλογικά της ποσοστά. Βρέθηκαν δυστυχώς και κάποια ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι που συνέτειναν στην αύξηση της απήχησής της. Όλοι αυτοί φέρουν μεγάλη ευθύνη. Η απελπισία του κόσμου και η έλλειψη μόρφωσης σημαντικού ποσοστού Ελλήνων, επέτρεψαν την γιγάντωση του ναζιστικού μορφώματος. Το γεγονός ότι σε όλο τον κόσμο ανάλογα φαινόμενα μόνο βία και δολοφονίες απέφεραν, μας βεβαιώνει ότι η δημοκρατία, αν λειτουργήσει σωστά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανένα.
 
- Πως κρίνετε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
- Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προεδροποίηση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου αντανακλά την προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου να παρουσιάσει στην Ευρώπη εικόνα πολιτικής συγκατοίκησης, δηλαδή εικόνα ενότητας του πολιτικού κόσμου και συμφιλίωσης μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.
   Το πρόσωπο του κ. Προκόπη Παυλόπουλου είναι σίγουρα πρόσωπο επιστήμονα και λογίου. Η μετριοπάθεια του προδιαθέτει για καλή και ειρηνική θητεία. Υπάρχουν ωστόσο ενστάσεις για τη θητεία του ως υπουργού και τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων που έγιναν επί των ημερών του και για τις συχνές εμφανίσεις του σε αντιμνημονιακά κανάλια, όπου δήλωνε ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και ο ΕΝΦΙΑ παράνομος φόρος - την στιγμή που στη βουλή ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια. Ακόμη και οι δηλώσεις του μετά την συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα (όπου του ανακοινώθηκε ότι αυτός θα υποδεικνυόταν ως υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας) έκαναν κακή εντύπωση, γιατί ομοίαζαν με δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Στις δηλώσεις αυτές ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έδειξε πώς αλλάζει ο άνθρωπος στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει κάποιο αξίωμα...

- Αποτέλεσε έκπληξη για εσάς η μεγάλη αποδοχή της Ένωσης Κεντρώων από το εκλογικό σώμα στις εκλογές του Ιανουαρίου; Θεωρείτε πως πλέον ο Έλληνας έβγαλε την τσίμπλα από τα μάτια και αναζητά αλήθειες;
 - Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Έλληνας ξύπνησε, όμως η νεολαία σίγουρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων συνιστούν τη σύγχρονη μαφία, έχουν στήσει ένα μηχανισμό εξαπάτησης και αποβλάκωσης του κόσμου διατηρώντας επί χρόνια ένα διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.
Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας δυστυχώς τρώει ακόμη το κουτόχορτο των μεγάλων καναλιών, ωστόσο η 25η Ιανουαρίου του 2015 δρομολόγησε την πορεία για να σπάσουν οι αλυσίδες της πλύσης εγκεφάλου των νταβατζήδων και τώρα θεωρείται σίγουρο ότι η ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα επιβληθεί στο χώρο του κέντρου και τελικά θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους τριών κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει, του Γιωργάκη που με τις ενέργειές του έδειξε κακία και μικρότητα, του ποταμιού που υπερπροβλήθηκε από τη διαπλοκή τώρα όμως δείχνει γύμνια περιεχομένου. Στις εκλογές που έρχονται θα μπορούμε να μιλήσουμε για την τσίμπλα που φεύγει από τα μάτια του Έλληνα.
 
- Ποια η γνώμη σας για τις πρώτες κινήσεις Τσίπρα - Βαρουφάκη σε σχέση με τους Ευρωπαίους; Θεωρείτε πως υπάρχει στήριξη από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία;
-  Οι κινήσεις Τσίπρα - Βαρουφάκη, ήταν αλλοπρόσαλλες και ξένες προς τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο η Ευρώπη δίνει μια πίστωση χρόνου ολίγων μηνών στην κυβέρνηση Τσίπρα, γιατί δεν θέλει να χρεωθεί αυτή, την ευθύνη εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Όμως ο χρόνος θα κυλίσει γρήγορα, η Ελλάδα δεν θα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τότε πλέον φοβούμαστε στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ότι θα επέλθει το μοιραίο. Η ανοχή των Ευρωπαίων θα τερματιστεί, οι αποφάσεις θα είναι πολύ πιο σκληρές για τη χώρα μας. Ο Τσίπρας υποσχέθηκε στον κόσμο περισσότερο κράτος, η Ευρώπη αξιώνει μικρότερο κράτος. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο ότι σε λίγους μήνες τα περιθώρια εξαντλούνται και ή θα σχηματίσουμε μια σοβαρή κυβέρνηση τεχνοκρατών με οικουμενική στήριξη, ή θα βαδίσουμε σε εκλογές.
Πάντως η κυβέρνηση Τσίπρα που κοροϊδεύει και τους ξένους και τους Έλληνες δεν θα μπορεί να κρατηθεί στη εξουσία...

- Έχετε μιλήσει κατά το παρελθόν με σκληρή γλώσσα για πολιτικές προσωπικότητες όπως οι Ανδρέας Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τους θεωρείτε υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση; Σε ποιους άλλους σύγχρονους πολιτικούς θα μπορούσε να τους αποδοθεί κατά την άποψή σας το προσωνύμιο του "Εφιάλτη";
-  Εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θεωρούμε πράγματι τους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επιζήμιους για την Ελλάδα, γιατί έστησαν μηχανισμούς εξουσίας με πελατειακές σχέσεις και διέφθειραν τα πολιτικά ήθη. Στελεχώθηκαν από άτομα που βαρύνονται με σκάνδαλα και έκαναν το κράτος πλαδαρό και αναποτελεσματικό. Βέβαια για τα χάλια μας δεν φταίνε μόνο αυτοί οι δύο. Φταίει και ο γέρο-Καραμανλής, φταίει και ο Σημίτης, φταίει και ο Κώστας Καραμανλής, φταίει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Όλοι αυτοί ακολούθησαν την ίδια τακτική, λεηλάτησαν το κράτος, διόρισαν στρατιές αχρήστων στο δημόσιο, συνέτειναν στην γιγάντωση διαπλοκής και διαφθοράς. Αν για την πτώχευση της Ελλάδας γινόταν μια αληθινή δικαστική έρευνα, όλοι αυτοί φυλακή δεν θα πήγαιναν;
 
- Στην πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή σας χαρακτηρίσατε την χώρα μας "ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι". Πως το εξηγείτε;
- Πράγματι οι φράσεις μας ότι η Ελλάδα είναι "ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι" ισχύουν και το επιβεβαιώνει σίγουρα ο κάθε Έλληνας στην καθημερινότητά του. Για να διοριστείς πρέπει να προσκυνήσεις κάποιον απατεώνα βουλευτή. Για να προχωρήσεις το φάκελλο σου στο δημόσιο πρέπει να λαδώσεις.
Υπάρχουν σαραντάρηδες συνταξιούχοι και άλλοι που πρέπει να πάνε εξηνταεπτά χρόνων για να πάρουν σύνταξη. Υπάρχουν αργόμισθοι στους δήμους, στις ΔΕΚΟ, στο δημόσιο.
Στη βουλή υπάρχουν 1500 υπάλληλοι συγγενείς των βουλευτών αργόμισθοι.
Υπάρχουν 12 χιλιάδες αποσπασμένοι - αργόμισθοι του δημοσίου, 319 χιλιάδες τριπλοσυνταξιούχοι (3 κύριων συντάξεων έκαστος), υπάρχουν 220 χιλιάδες πολυθεσίτες, υπάρχουν 400 χιλιάδες συνταξιούχοι που καίτοι λαμβάνουν σύνταξη μηνιαίως άνω των 1000 ευρώ, παρά ταύτα εργάζονται και αμείβονται με μαύρα λεφτά.
 
   Σας ρωτάμε λοιπόν έχει άδικο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να μιλάει για αχούρι;Όσον τώρα αφορά τη φράση μας φασιστικό αχούρι, αυτή ελέχθη γιατί την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κανένα κανάλι δεν την φιλοξένησε στις εκλογές. Οι νταβατζήδες μας είχαν τελείως κόψει από κάθε δημοσιότητα. Το ποσοστό που πήραμε το πήραμε χωρίς να εμφανιστούμε πουθενά, χωρίς να μας αναφέρει καν κάποια δημοσκόπηση. Μάλιστα τα κανάλια την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, παρουσίαζαν ότι ο Καρατζαφέρης και η Ανταρσύα μπαίνουν στη βουλή. Αν αυτός δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι; Ωστόσο η κοινωνία θα τους τιμωρήσει όλους στις εκλογές που έρχονται.Μια ισχυρή ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα αξιώσει κάθαρση, διαφάνεια, δημοκρατία.

Περιμέναμε 25 χρόνια και εκεί που είχαμε αρχίσει να απελπιζόμαστε βλέποντας την αδράνεια και τη φοβία του κόσμου, ήλθε η Μακεδονία να δώσει φως, να φωτίσει όλη την Ελλάδα, να δείξει ότι κινήματα που εκφράζουν λαϊκές προσδοκίες, αργά ή γρήγορα δικαιώνονται.
Ο Θεός να μας αξιώσει να ανταποκριθούμε στο μέγεθος της ευθύνης.

Δείτε επίσης

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Γ.Σαρίδης/Λιμάνι Θεσσαλονίκης/22-2-2018

Γ.Σαρίδης/Λιμάνι Θεσσαλονίκης/22-2-2018

Β. Λεβέντης / Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ / 23-2-2018

Β. Λεβέντης / Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ / 23-2-2018

'Εκρηξη Βασίλη Λεβέντη (Novartis - Σκοπιανό) / Κανάλι 1 / 23-2-2018

'Εκρηξη Βασίλη Λεβέντη (Novartis - Σκοπιανό) / Κανάλι 1 / 23-2-2018

Θεωρώ λάθος οι εισαγγελείς όταν συναντούν ένα πολιτικό πρόσωπο να τον στέλνουν κατευθείαν στη Βουλή. Πρέπει πρώτα να ψάχνουν. Να τεκμηριώνουν την κατηγορία και μετά να τις στέλνουν στη βουλή. Γιατί, η βουλή τώρα ψήφισε πολιτικά. Δεν έψαξαν το νομικό μέρος, αν τα πήρανε στ' αλήθεια, αν είναι κλέφτες. Όταν οι δημοσιογράφοι ταυτίζονται με κάποιο κόμμα, χάνουν το κύρος τους και την αξιοπιστία τους. Λειτουργούν σαν πιόνια. Τακτικές όπως του δημοσιογράφου Βαξεβάνη ο οποίος έχει ταυτιστεί τελευταία με το ΣυΡιζΑ μειώνουν το κύρος του δημοσιογραφικού επαγγέλματος. Όποιο κόμμα παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία, για την ‘Ενωση Κεντρώων θα γίνει σκοπός ζωής το να τους πολεμήσουμε, Ακόμη και αν φέρουν προς ψήφιση και εφαρμογή την απλή αναλογική. Την απλή αναλογική την θέλουμε πάρα πολύ. Όχι όμως φερμένη από ανθρώπους που θα έχουν μειοδοτήσει σε εθνικά θέματα και θα έχουν λειτουργήσει προδοτικά. Εάν ήταν στο χέρι μας για το πως θα ονομαστούν τα Σκόπια θα προτείναμε να ονομαστούν... Σκόπια. Εάν είχαμε μπροστά μας τον επικεφαλής ενός άλλου κόμματος των Σκοπίων, θα του λέγαμε πως θα μπορούσαμε να τους διευκολύνουμε σε άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και γενικότερα σε οικονομικά ζητήματα, να στηρίξουμε την είσοδο των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, με ταυτόχρονη όμως εγκατάλειψη της χρήσης του ονόματος Μακεδονία. Αν δεν το δέχονταν, δεν θα αναγνωρίζαμε ποτέ τα Σκόπια παρά μόνο με το τρέχον όνομα και δεν θα προχωρούσαμε καμία οικονομική διευκόλυνση, δεν θα βοηθούσαμε τα Σκόπια για είσοδο στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας είναι αδιάφορο πως αποκάλεσε η κυρία Μέρκελ τον πρωθυπουργό των Σκοπίων. Μπορεί με την κυρία Μέρκελ και τη χώρα της να έχουμε μια άψογη συνεργασία σε άλλα ζητήματα ωστόσο εάν θίξει η κυρία Μέρκελ την  περηφάνια μας και τα εθνικά ζητήματα της Ελλάδος τότε δεν είναι παρά μια απλή πολίτης άλλης χώρας. Μπορεί να μην ενδιαφέρει τους Ρώσους, τους Αμερικανούς τους ‘Αγγλους και τους Γερμανούς το πως θα ονομαστεί η χώρα των Σκοπίων, αλλά για εμάς τους ‘Ελληνες η Μακεδονία είναι η ψυχή μας. Μόνο όσοι σκέφτονται να προδώσουν λένε πως για παράδειγμα 150 χώρες έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Αυτός τους συμπολίτες μας τους 'Ελληνες θα τους κατηγορήσουμε. Τα πολιτικά κόμματα που συμφωνούν με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία συμβάλλουν σε προδοσία. Όπως έκανε και ο Καραμανλής με τη συμφωνία της Ζυρίχης και του Λονδίνου όπου έβαλε την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα στην Τουρκία ώστε να κάνει απόβαση στη Μεγαλόνησο μερικά χρόνια αργότερα. Εγώ πιστεύω στο λαό. Αν ο λαός κρίνει ότι η ένωση κεντρώων δεν αξίζει να μπει στη βουλή, ας μη μπει. Οτι αποφασίσει ο λαός. Ο λαός μπορεί να κάνει λάθη. Άς τα κάνει. Τον δέχομαι με τα λάθη του το λαό. Τόσο πολύ τον αγαπώ. Αν ο ελληνικός λαός θέλει Τσίπρα Γεννηματά και Μητσοτάκη στη βουλή, ας τους βάλει και να τους χαίρεται! Αν θέλει το Βασίλη Λεβέντη και την ένωση κεντρώων στη βουλή ας μας ψηφίσει!

Μ. Γεωργιάδης / Πρώτο Πρόγραμμα ΕΡΑ / 23-2-2018

Μ. Γεωργιάδης / Πρώτο Πρόγραμμα ΕΡΑ / 23-2-2018

Β. Λεβέντης / Δίκτυο TV  / 22-2-2018

Β. Λεβέντης / Δίκτυο TV / 22-2-2018

Υπάρχει ένα κλίμα διχαστικό. Οι μεν δεξιοί μιλούν για ένα προκατασκευασμένο κατηγορητήριο, οι δε του ΣυΡιζΑ μιλούν για λωποδύτες και κλέφτες. Αν έφτανε στα γραφεία μας μια καταγγελία για ένα πρόσωπο, όπως ο Πικραμένος, θα έλεγα ελέγξτε την. Ξανά ελέγξτε την. Ελέγξτε την ακόμη μια φορά. Μην την βγάλετε στον αέρα αμέσως. Χθες η βουλή ψήφισε με κομματικά κριτήρια και όχι με τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα. Εμείς λόγου χάριν, ψηφίσαμε παρών. Αν λέγαμε ναι θα ταυτιζόμασταν με το ΣυΡιζΑ. Αν λέγαμε όχι, θα ταυτιζόμασταν με τη δεξιά. Διαλέξαμε λοιπόν το αξιοπρεπές «παρών» γιατί δεν έχουμε σε καμμία εκτίμηση ούτε τους δεξιούς ούτε τους αριστερούς του ΣυΡιζΑ. Προανακριτική επιτροπή πρέπει να γίνει ειδάλλως θα δωθεί στο λαό η εντύπωση ότι συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα. Πώς ψήφιζε ο κόσμος παλιότερα; Θα σας πω το παράδειγμα ενός γιατρού στα Κύθηρα, ο οποίος γύριζε στα χωριά μετρούσε την πίεση και τον ψηφίζανε όλοι οι γέροι. Οι Σκοπιανοί με τις τελευταίες δηλώσεις τους, φαίνεται πως δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι στο Σύνταγμα τους. Κάνουν ωστόσο τους δύσκολους για να δείξουν ότι υποχωρούν, όντας δασκαλεμένοι από τους αρμόδιους της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Την κρίσιμη στιγμή όλα θα δεχθούν να τα αλλάξουν έχοντας ως σκοπό να πάρουν τη χρήση του ονόματος Μακεδονία. Έξι μήνες μετά, θα κάνουν ένα δημοψήφισμα και τα αλλάζουν πάλι όλα πίσω στην αρχική ονομασία. Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/

Β. Λεβέντης / TRT Θεσσαλίας / 22-2-2018

Β. Λεβέντης / TRT Θεσσαλίας / 22-2-2018

Σε μία εποχή που οι σκοπιανοί μας υποσκάπτουν, σε μια εποχή που οι αμερικανοί μας πιέζουν να δώσουμε το όνομα Μακεδονία στη γειτονική χώρα, εμείς τρωγόμαστε. Αν κλέψανε κάποιοι, βεβαίως να τους στείλουμε στη φυλακή, αφού τεθεί το κατηγορητήριο όμως. Να είναι συγκεκριμένο : να βρεθούν οι λογαριασμοί, να βρεθούν τα στοιχεία ότι δωροδοκήθηκαν και όχι απλά επειδή κάποιος είπε ότι δόθηκαν χρήματα, να δικαστούν από μια αόριστη μαρτυρία. Για να ευσταθήσει μία μαρτυρία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία... ************** Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://goo.gl/2N6DSo YouTube : https://www.youtube.com/c/antidiaploki

Γ. Σαρίδης, για την υπόθεση Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Γ. Σαρίδης, για την υπόθεση Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Β. Λεβέντης, στον απόηχο της υπόθεσης Novartis / FM 100 / 22-2-2018

Β. Λεβέντης, στον απόηχο της υπόθεσης Novartis / FM 100 / 22-2-2018

«Επικράτησε κλίμα διχασμού σε μια εποχή που η χώρα χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση. Εμείς δείξαμε δικαστήρια και φυλακές. Ως εκ τούτου η Κυβέρνηση έχασε από τη συζήτηση γιατί είναι εκτός εποχής, παρά την ανάγκη για κάθαρση που υπάρχει σε όλο τον δημόσιο βίο. Υπάρχει αδυναμία του κατηγορητηρίου το οποίο δεν έχει δεθεί για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Το κατηγορητήριο είναι έωλο και οι κατηγορίες των μαρτύρων δεν επιβεβαιώνονται από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι βουλευτές. «Η απόφαση του Βουκουρεστίου για την ονομασία των Σκοπίων δεν είναι εθνική γραμμή, αντίθετα είναι προδοτική γιατί δίνει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ζητώ από τα κόμματα καθαρή θέση για το εάν δίνουν ή όχι το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι η ψυχή της Ελλάδος. Εάν χάσουμε την ψυχή μας, χάνουμε και την πατρίδα μας και αυτό ο λαός δεν θα το επιτρέψει». «Μετά τον Αύγουστο τα πράγματα θα είναι ρευστά. Θα χρειαστεί πρόγραμμα ασφαλείας για την οικονομία. Με αυτή την κατάσταση υπάρχουν δυο σενάρια για πρόωρες εκλογές. Το πρώτο είναι να γίνουν εκλογές πριν τον Αύγουστο και συγκεκριμένα τον Ιούνιο με ανοιχτό το θέμα των Σκοπίων, και το δεύτερο, εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2018 γιατί τα πράγματα μετά για τον κ. Τσίπρα γίνονται πολύ δύσκολα με δεδομένο ότι τον Ιανουάριο του 2019 θα αρχίσουν οι μειώσεις μισθών, συντάξεων και του αφορολόγητου».

Β. Λεβέντης, για τη Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Β. Λεβέντης, για τη Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Δ.Μποτώνης/

Δ.Μποτώνης/"Επί του Πιεστηρίου",Kontra 24/20-2-2018

Α. Μεγαλομύστακας, για τη Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Α. Μεγαλομύστακας, για τη Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Δεν πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν όσα διαβάζετε στα ΜΜΕ. Εδώ, έχουμε το εξής παράλογο : Διέρρευσαν στοιχεία σε εφημερίδες και την TV και βγήκε ετυμηγορία χωρίς να έχει κατατεθεί καν η δικογραφία! ****************** Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://goo.gl/2N6DSo YouTube : https://www.youtube.com/c/antidiaploki

Μ. Γεωργιάδης, για τη Novartis / Ολομέλεια, Βουλή / 21-2-2018

Μ. Γεωργιάδης, για τη Novartis / Ολομέλεια, Βουλή / 21-2-2018

Κ.κ Βουλευτές, αν επιθυμείτε διαφάνεια, φτάξτε ένα διαφανές σύστημα. Μην αφήνετε ανοιχτά παραθυράκια. Δε γίνεται από τη μία να κόπτεσθε για διαφάνεια και από την άλλη να διατηρείτε την πολυνομία τα ρουσφέτια και το κομματικό κράτος. 'Ολη αυτή η σκανδαλολογία καταλήγει σε φιάσκο. Και μπορεί να σας γυρίσει και μπούμερανγκ. ***************** Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://goo.gl/2N6DSo YouTube : https://www.youtube.com/c/antidiaploki

Μ. Γεωργιάδης, για την υπόθεση Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Μ. Γεωργιάδης, για την υπόθεση Novartis / Βουλή / 21-2-2018

Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://goo.gl/2N6DSo YouTube : https://www.youtube.com/c/antidiaploki

Β. Λεβέντης / Δελτίο ειδήσεων, Εγνατία Τηλεόραση / 20-2-2018

Β. Λεβέντης / Δελτίο ειδήσεων, Εγνατία Τηλεόραση / 20-2-2018

Δε χωρούν λεονταρισμοί στα Ελληνοτουρκικά ζητήματα. Πρέπει να συνέλθει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, να δούμε σε τι κατάσταση είναι η άμυνα μας και σε τυχόν θερμό επεισόδιο, να δούμε πως θα αντιδράσουμε. Παραμένω υπέρμαχος της άποψης να προβούμε σε αγορά F35 και φρεγατών. Πρέπει να φοβάται η Τουρκία τυχόν ισχυρό χτύπημα, χωρίς να είναι εποχή για πολέμους. Όλα όμως πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Και αντί να ασχολούμαστε με τα Ελληνοτουρκικά ζητήματα, ασχολούμαστε με ένα έωλο κατηγορητήριο, ένα άνευ στοιχείων. Δεν είναι "δεμένο". Θα ψηφίσουμε παρών : Δεν θέλουμε να κερδίσει έστω και τις εντυπώσεις ο Τσίπρας αλλά ούτε και πρώην πρωθυπουργούς να τους καταδικάσουμε μόνο και μόνο επειδή ένας είπε κάτι... Θέλουμε να χυθεί άπλετο φως, με στοιχεία! ************* Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://goo.gl/2N6DSo YouTube : https://www.youtube.com/c/antidiaploki

Α.Μεγαλομύστακας/Επιτροπή,Βουλή/20-2-2018

Α.Μεγαλομύστακας/Επιτροπή,Βουλή/20-2-2018

Κάνε subscribe στην Αντιδιαπλοκή : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Ακολούθησε μας: Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://goo.gl/2N6DSo YouTube : https://www.youtube.com/c/antidiaploki


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ...περισσότερα
Β. Λεβέντης στη Δημοκρατική : Κατηγορώ τον κ. Τσίπρα, ότι πήρε την ελπίδα του ελληνικού λαού και την ποδοπάτησε

28/08/2017 @ 10:23

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και στην Πέγκυ Ντόκου, έσωσε ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πηγή : http://www.dimokratiki.gr/27-08-2017/o-tsipras-pire-tin-elpida-tou-laou-ke-tin-podopatise/ ...περισσότερα
Αυτό ήταν δημοψήφισμα - προϊόν πείνας υπό την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ και φασιστών

06/07/2015 @ 09:30

Το αποτέλεσμα της ιστορικής κάλπης, η ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι "ηλίθιες λύσεις" και τα τελεσίγραφα της Γερμανίας. Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης από την Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στη δραχμή ...περισσότερα
Περί χρεών κρατών και εξυπηρέτησης τους

16/04/2015 @ 17:43

Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν μεγαλύτερο ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να μη χρειάζονται ...περισσότερα
Πρόταση Βαρουφάκη για ελέγχους από απλούς πολίτες.

16/04/2015 @ 17:42

Για τη φοροδιαφυγή τίθεται πρώτα ένα θέμα ηθικής φύσεως. Οτι δηλαδή ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα πλουτίσει με κάθε μέσο. Δηλαδή να πλουτίσει ακόμα και ...περισσότερα
Περί ΑΣΕΠ & την επανίδρυση της ΜΟΜΑ

16/04/2015 @ 17:40

Για την κατάργηση του Α.Σ.Ε.Π. από τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. είναι το κόμμα των μετρίων και των “αδικημένων”, αυτών δηλαδή που περιμένουν στη στάση του λεωφορείου. ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα