ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ: «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

06/09/2017 @ 19:40

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 6/9/2017 - Αριστείδης Φωκάς

Στο «προεκλογικό» νομοσχέδιο, που η κυβέρνηση θα φέρει ως νικητήριο λάβαρο στη ΔΕΘ, εθελοτυφλώντας στο γεγονός ότι πλήττει για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία, αναφέρθηκε, ως ειδικός αγορητής του κόμματος στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς. Μάλιστα, εφόσον η κυβέρνηση δε στάθηκε συνεπής στις περσινές εξαγγελίες ο κ. Φωκάς, σε μια προσπάθεια να δοθεί ανάσα στην ελληνική αγορά, πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα για την ανακούφιση των ελεύθερων επαγγελματιών, τα οποία φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε, αλλά… ξέχασε να υλοποιήσει.  

«Γιατί μια μεγάλη μερίδα επαγγελματιών έχουν αποκλειστεί από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αφού το πάγωμα των εισφορών που υποσχεθήκατε δεν έγινε ποτέ; Μιλάμε για περίπου 300.000 επαγγελματίες. Εσείς ο ίδιος είχατε αναφέρει πέρυσι ότι το «πάγωμα» των οφειλών θα δώσει ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, που στενάζουν κάτω από το βάρος των χρεών. Τι άλλαξε στη συνέχεια; Αποφασίσατε να τους αφήσετε να “ασφυκτιούν”;», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φωκάς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Φωκάς έκανε λόγο για τακτικές αποπροσανατολισμού από την πλευρά της κυβέρνησης επισημαίνοντας πως αποσιωπεί τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, όπως η ανεργία και οι μισθοί πείνας. «Δίνεται κάποια ψίχουλα, ασχολείστε επιφανειακά με κάποια θέματα, αλλά δυστυχώς ξεχνάτε τα σοβαρά. Καλά είναι τα επιδόματα, συμφωνούμε σε αυτό, αλλά οι άνεργοι θέλουν θέσεις εργασίας, οι επιχειρήσεις θέλουν κίνητρα, η αγορά πρέπει να κινηθεί», επεσήμανε ο κ. Φωκάς.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Φωκά:  

Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Ένα νομοσχέδιο με έντονο προεκλογικό… αέρα μας παρουσιάζει αυτή τη φορά η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τα όσα περιλαμβάνονται στα άρθρα του και τα οποία είμαι σίγουρος πως ο πρωθυπουργός θα κραδαίνει ως νικητήριο λάβαρο ανεβαίνοντας σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει στη Διεθνή Έκθεση.

Θα ανεβείτε στο βήμα προφανώς ξεχνώντας τα όσα υποσχεθήκατε πέρυσι στο ίδιο σημείο και φυσικά δεν υλοποιήσατε. Θα μπορέσετε, όμως ,να μας εξηγήσετε γιατί οι εξαγγελίες εκείνες έμειναν στα χαρτιά, γιατί τις ξεχάσατε μόλις φύγατε από τη Θεσσαλονίκη; Γιατί μια μεγάλη μερίδα επαγγελματιών έχουν αποκλειστεί από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αφού το πάγωμα των εισφορών που υποσχεθήκατε δεν έγινε ποτέ;  Μιλάμε για περίπου 300.000 επαγγελματίες. Εσείς ο ίδιος είχατε αναφέρει πέρυσι ότι το «πάγωμα» των οφειλών θα δώσει ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, που στενάζουν κάτω από το βάρος των χρεών. Τι άλλαξε στη συνέχεια; Αποφασίσατε να τους αφήσετε να «ασφυκτιούν»;

Αφού, λοιπόν, δεν προνοήσατε εσείς γι αυτούς, αφήστε μας να βοηθήσουμε εμείς με την πρόταση μας. Επιτρέψτε και σε μας, αλλά και σε εσάς να δώσουμε λύση σε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας. Υποσχεθήκατε, λοιπόν, πέρυσι πως θα «παγώσουν» οι ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ, οι οποίες θα είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως το τέλος του 2016. Με τον τρόπο αυτό επαγγελματίες, που θα κατέβαλαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές από την αρχή του 2017, θα μπορούσαν να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και στο δικαίωμα στη σύνταξη. Δική μας πρόταση είναι οι οφειλές αυτές να μεταφερθούν στο τέλος, στη φάση δηλαδή της συνταξιοδότησης. Τότε ο ασφαλισμένος αν έχει την οικονομική δυνατότητα θα πληρώνει ό,τι μπορεί, οπότε και θα υπολογίζεται ανάλογα, ενώ στην περίπτωση που δεν μπορεί να καταβάλλει κάποιο τμήμα των εισφορών αυτών, δε θα υπολογίζονται στα συντάξιμα του. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα και σας καλώ να δείξετε ευαισθησία, σας καλώ να αποδείξετε ότι δεν ήταν ένα πολιτικό τερτίπι, μόνο και μόνο για να έχετε κάτι να πείτε από τη Θεσσαλονίκη, για να μην έρθετε με άδεια χέρια στη ΔΕΘ.

Και θα εστιάσω τώρα στα άρθρα του νομοσχεδίου. Νομίζω πως για άλλη μια φορά χρησιμοποιείται τακτικές αποπροσανατολισμού.  Δίνετε κάποια ψίχουλα, ασχολείστε επιφανειακά με κάποια θέματα, αλλά δυστυχώς ξεχνάτε τα σοβαρά. Καλά είναι τα επιδόματα, συμφωνούμε σε αυτό, αλλά οι άνεργοι θέλουν θέσεις εργασίας, οι επιχειρήσεις θέλουν κίνητρα, η αγορά πρέπει να κινηθεί. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εδώ μέσα που να μην συμφωνεί με αυτό. 

Κάτι προσπαθείτε να κάνετε σε κάποια σημεία για να  προστατεύσετε τους εργαζόμενους, αλλά διακρίνω μια προχειρότητα, ίσως και άγνοια της πραγματικότητας  στην οποία ζούμε. Μη δυσχεραίνετε μόνος σας τη λειτουργία των επιχειρήσεων, που παλεύουν κυριολεκτικά να μείνουν ανοιχτές και μην υπόσχεστε στους απλήρωτους εργαζόμενους και τους ανέργους ρυθμίσεις που δε θα μπορέσετε να υλοποιήσετε.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 38 μιλάτε για αναγγελία υπερωριών στο ξεκίνημα της κάθε εργάσιμης ημέρας. Ναι συμφωνούμε στο να γίνεται σωστή καταγραφή, αλλά αυτό που ζητάτε είναι ανέφικτο. Ξέρετε τι θα συμβεί αν ισχύσει αυτό το άρθρο; Θα συσσωρεύονται οι παραβάσεις, χωρίς να λύνετε το πρόβλημα. Στα άρθρα 49 με 51 αναφέρεστε στο θέμα της βλαπτικής μεταβολής στην εργασία, στη μη καταβολή δεδουλευμένων και την προστασία των εργαζομένων. Εννοείται , πως τασσόμαστε υπέρ της προστασίας των εργαζομένων. Θέλουμε, όμως, να επισημάνουμε το εξής. Να μην ταυτιστούν ο κακός εργοδότης και αυτός που πρόσκαιρα ίσως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ρευστότητας, τα οποία στη συνέχεια αποδεδειγμένα λύνει. Ας μη «βοηθήσετε» να κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες παλεύουν πραγματικά να επιζήσουν τη δύσκολη αυτή περίοδο. Όσον αφορά τη διαδικασία ταχείας εκδίκασης εργατικών διαφορών είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε, δυστυχώς όμως όλοι ξέρουμε και πρώτοι οι πολίτες που πηγαινοέρχονται για… χρόνια στις αίθουσες των δικαστηρίων, ότι οι χρόνοι που εξαγγέλλετε δε θα επιτευχθούν ποτέ. Ή μήπως βρήκατε κάποιο μαγικό ραβδί που θα αδειάσει τα πινάκια στις αίθουσες των δικαστηρίων για να συζητιούνται γρηγορότερα οι εργατικές υποθέσεις;

Ξέρετε τι λένε οι απλοί άνθρωποι για κάποια από τα άρθρα του νομοσχεδίου σας; Ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Αυτοί οι άνθρωποι ,τους οποίους έχετε κάνει να γονατίσουν από τα φορολογικά βάρη, αντιλαμβάνονται ότι πολλά από αυτά που λέτε το πιθανότερο είναι πως θα μείνουν στα χαρτιά. Εργαζόμενοι σε «ομηρία» ακόμη και αν λάβουν το επίδομα που υπόσχεστε στο άρθρο 53 ξέρουν ήδη πως δε θα μπορέσουν να το επιστρέψουν, στην περίπτωση που δε θα δικαιωθούν στα δικαστήρια.  

Βλέπουμε ακόμη πως μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση προσπαθεί να θεσπίσει με το άρθρο 16 κανόνες επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών για τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ. Είναι κάτι που πραγματικά θα θέλαμε να το δούμε στην πράξη. Όχι μόνο εμείς, αλλά φαντάζομαι και όσοι πιστεύουν πως θα επωφεληθούν από αυτό το μέτρο.

Με το νομοσχέδιο σας χτυπάτε όμως για μια ακόμη φορά τους συνταξιούχους. Το άρθρο σας για τις επικουρικές συντάξεις «κρύβει» μειώσεις της τάξης του 25%, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη πενιχρές αποδοχές των ανθρώπων αυτών. Τη στιγμή, μάλιστα, που και οι κύριες συντάξεις έχουν υποστεί μειώσεις πάνω από 45%. Εγώ αισθάνθηκα ντροπή, όταν άκουσα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών να λέει πως δεν τους έχουμε ανάγκη πλέον. Πρόσφεραν στη ζωή τους και τώρα τους πετάμε στα σκουπίδια.

Ίσως να έχετε ενημερωθεί για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην έκδοση συντάξεων. Τρία χρόνια απαιτούνται για να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις και περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια οι επικουρικές. Και δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα. Με τις μειώσεις που έχουν σημειωθεί στις συντάξεις λόγω της προσωπικής διαφοράς οι συνταξιούχοι θα βρεθούν να... χρωστάνε και θα κληθούν να επιστρέψουν πίσω χρήματα. Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Οι προσωρινές συντάξεις που εκδόθηκαν για χιλιάδες συνταξιούχους δυστυχώς θα είναι μεγαλύτερες από τις κύριες συντάξεις που τελικά θα δικαιούνται, οπότε θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω τη διαφορά. Αυτά συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, με αυτή την αριστερή κυβέρνηση, που αντί να επιλύσει αδικίες, όπως διατείνεστε, ωθεί στην εξαθλίωση τους πολίτες της. 

Ίσως, σας διαφεύγει αλλά με αυτές τις πενιχρές συντάξεις ζούνε στις μέρες μας ολόκληρες οικογένειες, που «χτυπήθηκαν» από την ανεργία. Με το υστέρημα τους αυτοί οι άνθρωποι στηρίζουν σήμερα την κοινωνία και δίνουν αξιοπρέπεια στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Όταν πλήττονται οι συνταξιούχοι, πλήττεται ολόκληρη η κοινωνία.

Όχι δεν είμαστε αρνητικοί απλώς προσπαθούμε να υποδείξουμε τις αδυναμίες του προεκλογικού σας νομοσχεδίου. Βεβαίως συμφωνούμε με τα άρθρα για τα ΑμΕΑ. Σε ο,τιδήποτε διευκολύνει τις ευπαθείς ομάδες θα μας βρείτε σύμφωνους. Όπως επίσης και με το άρθρο 60 για την προστασία των υπερηλίκων και των χρονίως πασχόντων, αλλά και στις ρυθμίσεις για τα εργατικά ατυχήματα. Δεν είμαστε αρνητικοί κύριε πρωθυπουργέ, απλά νομίζουμε πως προσπαθείτε να καλύψετε τα σοβαρά ζητήματα με ανέξοδες, κατά κύριο λόγο, ρυθμίσεις. Συμφωνούμε επίσης με το άρθρο 47 για την ειδική γονική άδεια σε περιπτώσεις σοβαρών νοσημάτων παιδιών, με τα άρθρα 46 και 48 για την προστασία της παρένθετης μητρότητας, αλλά και με το άρθρο 32 για την απαλλαγή από τη φαρμακευτική δαπάνη σε σεισμόπληκτους.

Στηρίξτε τους εργαζόμενους, στηρίξτε τους συνταξιούχους, που παλεύουν να βοηθήσουν τα άνεργα παιδιά τους, στηρίξτε αυτή την κοινωνία που αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά χαροπαλεύει. Δεν είμαι ,όμως, σίγουρος ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό με το νομοσχέδιο που καταθέσατε. Κάντε μια χάρη σε αυτή τη χώρα. Αφήστε στην άκρη τα προεκλογικά τερτίπια, ξεχάστε ότι πλησιάζουν εκλογές και ότι πρέπει να παρουσιάσετε ένα ωραίο «παραμύθι» στη ΔΕΘ. Μη μοιράζετε ψίχουλα πάνω στα αποκαΐδια αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας.

Σας ευχαριστώ.

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Β. Σπύρου/

Β. Σπύρου/ "Παρεμβάσεις", Blue Sky / 16-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης : Δεν είναι συμφωνία της Ελλάδας αυτή / Ραδιόφωνο 247 / 19-6-2018

Β. Λεβέντης : Δεν είναι συμφωνία της Ελλάδας αυτή / Ραδιόφωνο 247 / 19-6-2018

Με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Μ. Γεωργιάδης / Hellas FM Νέας Υόρκης / 18-6-2018

Μ. Γεωργιάδης / Hellas FM Νέας Υόρκης / 18-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης : Ο Τσίπρας δεν έχει καταλάβει... / Μετρόπολις 95,5 / 18-6-2018

Β. Λεβέντης : Ο Τσίπρας δεν έχει καταλάβει... / Μετρόπολις 95,5 / 18-6-2018

Ο Τσίπρας δεν έχει καταλάβει...τη ζημιά που έκανε. Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / FM 100 / 18-6-2018

Β. Λεβέντης / FM 100 / 18-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης : 'Ενας-ένας θα φεύγουν... / EpsilonTV / 18-6-2018

Β. Λεβέντης : 'Ενας-ένας θα φεύγουν... / EpsilonTV / 18-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Α. Φωκάς /Καλημέρα με το Γ. Αυτιά, ΣΚΑΪ /17-6-2018

Α. Φωκάς /Καλημέρα με το Γ. Αυτιά, ΣΚΑΪ /17-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Α. Φωκάς, για την πρόταση μομφής / Βουλή / 16-6-2018

Α. Φωκάς, για την πρόταση μομφής / Βουλή / 16-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης, για την πρόταση μομφής / Βουλή / 16-6-2018

Β. Λεβέντης, για την πρόταση μομφής / Βουλή / 16-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Μ. Γεωργιάδης / Real FM με το Δ.Μάρκο   / 16-6-2018

Μ. Γεωργιάδης / Real FM με το Δ.Μάρκο / 16-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / Τώρα ότι συμβαίνει, Epsilon TV / 16-6-2018

Β. Λεβέντης / Τώρα ότι συμβαίνει, Epsilon TV / 16-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Δ. Καβαδέλλας /Ολομέλεια, Βουλή /14-6-2018

Δ. Καβαδέλλας /Ολομέλεια, Βουλή /14-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Γ. Σαρίδης/

Γ. Σαρίδης/ " Η ψήφος σας είναι η υπογραφή σας "/13-6-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / Δελτίο ειδήσεων, Kontra Channel / 15-6-2018

Β. Λεβέντης / Δελτίο ειδήσεων, Kontra Channel / 15-6-2018

Με τους Δημήτρη Στρουμπάκο και Αντώνη Γρηγορόπουλο Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / Στρουμπάκος-Γρηγορόπουλος, Ιόνιον FM / 15-6-2018

Β. Λεβέντης / Στρουμπάκος-Γρηγορόπουλος, Ιόνιον FM / 15-6-2018

Με τους Δημήτρη Στρουμπάκο και Αντώνη Γρηγορόπουλο Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
Β. Λεβέντης στη Δημοκρατική : Κατηγορώ τον κ. Τσίπρα, ότι πήρε την ελπίδα του ελληνικού λαού και την ποδοπάτησε

28/08/2017 @ 10:23

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και στην Πέγκυ Ντόκου, έσωσε ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πηγή : http://www.dimokratiki.gr/27-08-2017/o-tsipras-pire-tin-elpida-tou-laou-ke-tin-podopatise/ ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα