(βίντεο) Ομιλία Αναστάσιου Μεγαλομύστακα στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών (24-1-2019)

25/01/2019 @ 01:29

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ερχόμαστε σήμερα να συζητήσουμε μια πολύ κακή Συμφωνία, το χειρότερο σχέδιο νόμου, την χειρότερη Συμφωνία βασικά που έχετε φέρει εντός του Κοινοβουλίου. Την έχετε φέρει μάλιστα, με έναν τρόπο που εμείς δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε δημοκρατικό. Είναι μια Συμφωνία που κάνατε, χωρίς να υπάρχει εθνική συνεννόηση, αφού δεν υπήρξε ποτέ Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Τη φέρνετε σήμερα να τη συζητήσουμε σε δύο μέρες, όταν ξέρετε ότι το ενδιαφέρον των Βουλευτών θα είναι πολύ μεγάλο. Διακόσιοι δέκα Βουλευτές έπρεπε να μιλήσουν σε αυτές τις δύο μέρες, μαζί με τους Υπουργούς, μαζί με τους αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων. Και θα δούμε να ψηφίζετε αυτή τη Συμφωνία στις 5:00 τα χαράματα, τελικά.

Δεν ενημερώσατε ποτέ τον κόσμο για το τι συμφωνήσατε, πέρα από αυτό το βιντεάκι των δύο λεπτών, που βγάλατε προχθές όπου λέτε ότι αυτή η Συμφωνία θα σώσει τη χώρα. Δεν κάνατε τίποτα απολύτως, για να μην αντιδράσει ο κόσμος, αν η Συμφωνία είναι τόσο καλή, όπως υποστηρίζετε εσείς, που είναι μια πολύ κακή Συμφωνία.

Που είναι το Σύνταγμα των Σκοπιανών αναθεωρημένο; Σίγουρα, όχι εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Γιατί; Να σας πω εγώ γιατί; Γιατί ο Ιβανόφ μάλλον, δεν το έχει υπογράψει, γιατί δεν ισχύει, δεν ισχύουν αυτές οι αλλαγές. Θα ισχύσουν μόνο, εάν το συμφωνήσουμε εμείς. Επομένως, εμείς συμφωνούμε, δίνουμε τα πάντα και περιμένουμε μετά από τους Σκοπιανούς να το επικυρώσουν. Αυτό θέλατε; Κι αν αυτό θέλατε, γιατί δεν το λέτε στον ελληνικό λαό;

Έρχεστε σε αυτό το Βήμα, σας άκουσα και στις Επιτροπές, εσείς που θα το ψηφίσετε και έχετε ως επιχείρημα πρώτον το γεγονός ότι εκατόν σαράντα χώρες τους λένε «Μακεδονία». Τώρα θα τους λένε «Μακεδονία» και επίσημα, με τη δική σας βούλα. Από τους G7 η πλειοψηφία δεν τους έχει αναγνωρίσει. Ούτε είναι επίσημο αυτό. Δεν μπορούν να μπουν ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εσείς τους δίνετε την ευκαιρία. Εσείς επικυρώνετε αυτήν τη Συμφωνία. Εσείς τους δίνετε το όνομα «Μακεδονία». Γιατί μην εξαπατάστε, δεν υπάρχει περίπτωση να τους λένε «Βόρεια Μακεδονία» και «Βορειομακεδόνες».

Δεύτερο επιχείρημα το γεγονός ότι η αντιπολίτευση των Σκοπίων έχει αντιδράσει. Και τι μας νοιάζει; Ενδιαφέρει, νομίζετε, τον Έλληνα πολίτη αν οι ακραίοι των Σκοπίων έχουν αντιδράσει; Έχουν πάρει τα πάντα. Τους έχετε δώσει ονομασία, γλώσσα, ιθαγένεια, υπηκοότητα, όπως θέλετε πείτε το, στην ουσία τους έχετε δώσει εθνότητα.

Λέτε ότι η Ελλάδα θα γίνει το κέντρο των Βαλκανίων, εγγυήτρια δύναμη. Τι είναι τώρα; Είμαστε το πιο ισχυρό κράτος στα Βαλκάνια. Κανείς δεν το διαπραγματεύεται αυτό. Φαίνεται άλλωστε και στη γειτονική χώρα όταν τρίτη επενδύτρια δύναμη είναι η Ελλάδα, οι Έλληνες επιχειρηματίες. Και όταν τα γνωρίζετε όλα αυτά, χρησιμοποιείτε ως άλλο επιχείρημα ότι θα προσελκύσουμε κι άλλους τουρίστες από τα Σκόπια. Μπράβο. Αν αυτό πιστεύετε ότι σας δικαιολογεί στο να ψηφίσετε αυτή τη Συμφωνία, μπράβο σας.

Άκουσα μια Βουλεύτριά σας να λέει: «Και γιατί να κάνουμε δημοψήφισμα; Να ρωτήσουμε τι; Αν θα τους λέμε Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία;». Όχι, κυρίες και κύριοι, που θα ψηφίσετε αυτή τη Συμφωνία. Όχι. Για να δείτε τι θέλει ο ελληνικός λαός. Γι’ αυτό έπρεπε να κάνετε δημοψήφισμα, έστω και τώρα, την τελευταία στιγμή, όπως έκαναν οι γείτονες.

Ήταν λάθος των γειτόνων να κάνουν δημοψήφισμα; Όχι. Ήταν λάθος να μην κάνετε; Ναι, ξεκάθαρο.

Λέτε ότι με αυτή τη Συμφωνία θα φύγει ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων. Πιστεύει έστω και ένας από εσάς ότι οι Σκοπιανοί θα μπορούσαν ποτέ να διεκδικήσουν από εμάς κάτι; Να αλλάξουν τα σύνορα; Μια τόσο μικρή χώρα που δεν έχει καθόλου στρατιωτική δύναμη; Έγινε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα; Όχι. Η Συμφωνία θα διορθώσει τίποτα; Όχι.

Και κάποιοι από τους Βουλευτές σας τόλμησαν να μιλήσουν για αλυτρωτικές θέσεις της Ελλάδας, γιατί λέμε ότι η Μακεδονία είναι μια και ελληνική. Τι λέτε τώρα; Έχετε μάθει σε κανένα σχολείο, έχετε διαβάσει σε κανένα βιβλίο ελληνικό ή έχετε ακούσει κανέναν Έλληνα να διεκδικεί τίποτα από τους Σκοπιανούς; Ας ανέβει κάποιος και ας μας δώσει ένα παράδειγμα από αυτούς που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία. Εγώ δεν έχω υπόψη μου κάτι τέτοιο. Και ήρθε και ένας άλλος Βουλευτής, ο οποίος είπε ότι ζηλεύει τη Συμφωνία και θέλει ανάλογη συμφωνία με τους Τούρκους για τα Δωδεκάνησα.

Τι λέτε τώρα; Προκαλείτε το κοινό αίσθημα, καταλάβετέ το. Προκαλείτε με τα όσα λέτε εδώ και ως τελευταίο επιχείρημα έχετε τι είναι πάγια θέση σας. Το ’92 στο συλλαλητήριο ο Συνασπισμός ήταν κατά του να δοθεί σύνθετη ονομασία στους γείτονες. Ήταν η «Αυγή» που έλεγε ότι παραχωρείτε την πολιτιστική κληρονομιά με το να παραχωρήσουμε την ονομασία. Κανένα επιχείρημά σας δεν στέκει.

Πάμε να δούμε τώρα τι γίνεται και με την αντιπολίτευση, με το ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία, καθώς μετά τη διάλυση του Ποταμιού δεν υπάρχει και ΔΗΣΥ. Τεράστια η ευθύνη τους για το γεγονός ότι δεν έδωσαν λύση τόσα χρόνια. Δημιουργήθηκε ένα κατεστημένο. Ήμασταν η ισχυρή χώρα και έπρεπε να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογούσε, αυτό που ήθελε ο ελληνικός λαός. Αυτό που ήταν δίκαιο, αυτό που ήταν ηθικό, αυτό που ήταν νόμιμο, αυτό που κληρονομήσαμε, αν θέλετε να το πούμε αλλιώς. Και βλέπουμε τώρα να υπάρχει μια σύγχυση και στις δυο κοινοβουλευτικές ομάδες. Μια τρομερή σύγχυση. Οι μισοί να υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι μια και ελληνική και οι άλλοι να δέχονται τη σύνθετη ονομασία.

Άκουσα Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης ο οποίος ανήκε στην Κυβέρνηση του 2012 και αναρωτήθηκε πώς γίνεται να έρθει σήμερα για να υπερασπιστεί το όνομά μας και πώς είναι δυνατόν οι κύριοι της Κυβέρνησης να δίνουν το όνομα της Μακεδονίας, όταν συμμετείχε σε μια Κυβέρνηση που διαπραγματευόταν σύνθετη ονομασία και με τον κ. Αβραμόπουλο και με τον κ. Βενιζέλο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από τον έναν αντιπρόεδρο και από τον άλλο αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο ένας λέει ότι δεν δέχεται την ονομασία και έχει αλλάξει θέση η Νέα Δημοκρατία και ο άλλος αντιδρά μόνο για την εθνότητα ή την υπηκοότητα ή την ιθαγένεια, όπως θέλετε να τη λέτε, και τη γλώσσα.

Δείξτε στον ελληνικό λαό ότι είστε η σοβαρή παράταξη της Δεξιάς και πάρτε μια θέση και μια κοινή γραμμή. Όταν μάλιστα κάποιοι από εσάς πριν λίγο καιρό είχαν πει ότι αν ψηφιστεί εμείς σεβόμαστε τη συνέχεια του κράτους, όταν μάλιστα υποδέχεστε Βουλευτές αλλά και στελέχη που θα μπουν στα επόμενα ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές, τα οποία βλέπουν με θετική ματιά αυτή τη Συμφωνία, τι θέλετε να πιστέψει ο κόσμος;

Γιατί δεν προκαλέσατε debate με όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων; Σας δόθηκε η ευκαιρία να δείξετε ποια ήταν η θέση του κάθε κόμματος. Γιατί δεν το κάνατε; Αναρωτηθείτε και απαντήστε και στον ελληνικό λαό.

Η ίδια σύγχυση υπάρχει και στο ΠΑΣΟΚ. Όταν ο κ. Βενιζέλος λέει ότι ήμασταν σε αυτή τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας και είναι άλλοι που υποστηρίζουν ακόμη αυτό που έλεγε ο κ. Παπανδρέου «το όνομά μας είναι η ψυχή μας». Ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Αυτά σιχάθηκε ο ελληνικός λαός.

Περισσότερο, όμως, έχει απηυδήσει με τους ΑΝΕΛ και με τον κ. Καμμένο, ο οποίος ψάχνει τώρα θύτες. Τώρα, ώρες, μέρες, πριν ψηφιστεί αυτή η Συμφωνία. Είχε την ευκαιρία στην πρόταση της μομφής τον Ιούνιο να ρίξει την Κυβέρνηση, να μην επιτρέψει να έρθει αυτή η Συμφωνία στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Είχε την ευκαιρία να αποτρέψει την ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά τι έκανε; Δάνεισε τους Βουλευτές του. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Γιατί αν δεν υπήρχαν οι Βουλευτές των ΑΝΕΛ. δεν θα είχε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης πριν μια εβδομάδα η Κυβέρνηση ούτε θα ψηφιζόταν σήμερα η Συμφωνία των Πρεσπών.

Νομίζετε τώρα ότι με το να κατηγορείτε την κ. Κουντουρά που τόσα χρόνια την έχετε πλάι σας, με το να λέτε ότι έχετε στοιχεία για την κακή διαχείριση στο Υπουργείο της, θα πετύχετε κάτι; Τώρα τα βρήκατε; Τώρα σας ενοχλεί που ο πατέρας της έχει γράψει τον ύμνο της χούντας;

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ: Το εμβατήριο.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ: Το εμβατήριο. Και έρχεστε μάλιστα να κάνετε πρόταση μομφής μια βδομάδα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης. Θεατρινισμοί! Υποκρισία, αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την εικόνα και ντροπή για όλους μας. Ντροπή!

Με αυτό που παρουσιάζει το ελληνικό Κοινοβούλιο τον τελευταίο καιρό εντείνεται η απαξίωση του κόσμου προς εμάς. Επιβεβαιώνετε την εικόνα που έχουν για τους Έλληνες πολιτικούς ότι όλοι ίδιοι είναι. Γιατί δυστυχώς κοντά στο ξερό καίγεται και το χλωρό. Το είπα και στην προηγούμενή μου ομιλία, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είναι όλα τα κόμματα λίγο-πολύ αμφιταλαντευόμενα. Είμαστε εμείς στην Ένωση Κεντρώων το μόνο κόμμα που από την αρχή είχε ξεκάθαρη θέση και για τη Συμφωνία αλλά και σε όλα τα ζητήματα που έρχονται εντός του Κοινοβουλίου.

Τι λέμε εμείς; Να γίνει δημοψήφισμα. Αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπείται εκ της Κυβέρνησης ούτε το ένα τρίτο του ελληνικού λαού. Έρχεστε να διεκδικήσετε την πλειοψηφία με ανεμομαζώματα, εσείς που μιλούσατε για λαϊκή κυριαρχία και σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, σε μια Συμφωνία που δεν αλλάζει. Μια κακή Συμφωνία που δεν αλλάζει! Αναλάβετε την ευθύνη σας.

Κάποιοι εδώ μέσα σήμερα το βράδυ θα ψηφίσουν για να κρατήσουν τη θέση τους, για το βουλευτιλίκι, για το υπουργιλίκι, με συνέπειες, όμως, για το μέλλον των παιδιών μας. Δεν πρέπει να το κάνετε.

Σήμερα βλέπουμε σ’ αυτήν την κακή θεατρική παράσταση ότι εσείς που θα ψηφίσετε τη Συμφωνία έχετε την τελευταία λέξη. Να θυμάστε, όμως, ότι την τελευταία πράξη την έχει ο ελληνικός λαός.

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Πολλοί νικητές γονάτισαν, πολλοί ηττημένοι εξυψώθηκαν (Βασίλης Λεβέντης)

Πολλοί νικητές γονάτισαν, πολλοί ηττημένοι εξυψώθηκαν (Βασίλης Λεβέντης)

Μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη, , 17-8-2019.

Βασίλης Λεβέντης στις #Παρεμβάσεις με τον Κ. Χαρδαβέλλα (BlueSky TV, 6-8-2019)

Βασίλης Λεβέντης στις #Παρεμβάσεις με τον Κ. Χαρδαβέλλα (BlueSky TV, 6-8-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Χωρίς χρήματα, δίνει παροχές (Βασίλης Λεβέντης για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη)

Χωρίς χρήματα, δίνει παροχές (Βασίλης Λεβέντης για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Ξενοκίνητη κυβέρνηση (Βασίλης Λεβέντης, 18-7-2019)

Ξενοκίνητη κυβέρνηση (Βασίλης Λεβέντης, 18-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Πολιτικός Μαραθώνιος : Μετά τις εκλογές (Βασίλης Λεβέντης, 13-7-2019)

Πολιτικός Μαραθώνιος : Μετά τις εκλογές (Βασίλης Λεβέντης, 13-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Βασίλης Λεβέντης /« Debate », Atticatv / 12-7-2019

Βασίλης Λεβέντης /« Debate », Atticatv / 12-7-2019

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #VassilisLeventis Αυτό εδώ το κανάλι είναι μία μικρή κοινωνία χρηστών του YouTube με ελάχιστους και απολύτως βασικούς κανόνες. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο παρά μόνο αυτονόητα πράγματα. Ζητάμε από τους χρήστες να μην βρίζουν, να μην μοχλεύουν σχόλια και να γράφουν στην Ελληνική γλώσσα. Τα greeklish για παράδειγμα είναι δύσκολα στην ανάγνωση για ελληνόφωνους χρήστες και απαγορευτικά στην ανάγνωση για όποιον μη Ελληνόφωνο προσπαθεί να μεταφράσει μέσω αυτόματης μετάφρασης (πχ Google Translate). Τα greeklish επίσης, προσελκύουν την καταχώρηση σχολίων από λογισμικό (bots) καθώς και χρήστες με ελάχιστη ή και μηδενική γνώση της Ελληνικής από τρίτες χώρες που σκοπό έχουν το trolling και την αλλοίωση του ποιοτικού μείγματος των σχολιαστών. Αν λοιπόν γράφετε σε greeklish επειδή φοβάστε τα ορθογραφικά λάθη, να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ορθογραφικό λάθος το οποίο μπορεί να διορθωθεί, παρά να γράφετε σε μια εκδοχή των Ελληνικών που παραφράζει το νόημα των λόγων σας. Η τεχνολογική πρόοδος είναι τέτοια που επιτρέπει (πλέον) την πληκτρολόγηση ή και τη φωνητική καταχώρηση κειμένου με ευκολία και στα Ελληνικά. Οι χρήστες Linux γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τις ευκολίες που παρέχει ο κόσμος του FOSS. Οι χρήστες Windows σε Windows 7 και 10, δεν έχουν πλέον δικαιολογία στη μη-χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στο σύστημα τους (ακόμη και η Microsoft κατόρθωσε να κάνει εύκολη την εγκατάσταση νέας γλώσσας!). Ο δε χρήστες Android με την εγκατάσταση πχ του Gboard της Google, εύκολα αποκτούν δυνατότητες πληκτρολόγησης που δεν γνώριζαν πως υπήρχαν 🙂 Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Βασίλης Λεβέντης στον Real FM με το Νίκο Χατζηνικολάου (9-7-2019)

Βασίλης Λεβέντης στον Real FM με το Νίκο Χατζηνικολάου (9-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Βασίλης Λεβέντης στα Παραπολιτικά FM (7-7-2019)

Βασίλης Λεβέντης στα Παραπολιτικά FM (7-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Δηλώσεις Βασίλη Λεβέντη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

Δηλώσεις Βασίλη Λεβέντη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis

Γεώργιος Κουτουλάκης

Γεώργιος Κουτουλάκης "Οι εκλογές στην ΕΡΤ" (7-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #VassilisLeventis Αυτό εδώ το κανάλι είναι μία μικρή κοινωνία χρηστών του YouTube με ελάχιστους και απολύτως βασικούς κανόνες. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο παρά μόνο αυτονόητα πράγματα. Ζητάμε από τους χρήστες να μην βρίζουν, να μην μοχλεύουν σχόλια και να γράφουν στην Ελληνική γλώσσα. Τα greeklish για παράδειγμα είναι δύσκολα στην ανάγνωση για ελληνόφωνους χρήστες και απαγορευτικά στην ανάγνωση για όποιον μη Ελληνόφωνο προσπαθεί να μεταφράσει μέσω αυτόματης μετάφρασης (πχ Google Translate). Τα greeklish επίσης, προσελκύουν την καταχώρηση σχολίων από λογισμικό (bots) καθώς και χρήστες με ελάχιστη ή και μηδενική γνώση της Ελληνικής από τρίτες χώρες που σκοπό έχουν το trolling και την αλλοίωση του ποιοτικού μείγματος των σχολιαστών. Αν λοιπόν γράφετε σε greeklish επειδή φοβάστε τα ορθογραφικά λάθη, να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ορθογραφικό λάθος το οποίο μπορεί να διορθωθεί, παρά να γράφετε σε μια εκδοχή των Ελληνικών που παραφράζει το νόημα των λόγων σας. Η τεχνολογική πρόοδος είναι τέτοια που επιτρέπει (πλέον) την πληκτρολόγηση ή και τη φωνητική καταχώρηση κειμένου με ευκολία και στα Ελληνικά. Οι χρήστες Linux γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τις ευκολίες που παρέχει ο κόσμος του FOSS. Οι χρήστες Windows σε Windows 7 και 10, δεν έχουν πλέον δικαιολογία στη μη-χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στο σύστημα τους (ακόμη και η Microsoft κατόρθωσε να κάνει εύκολη την εγκατάσταση νέας γλώσσας!). Ο δε χρήστες Android με την εγκατάσταση πχ του Gboard της Google, εύκολα αποκτούν δυνατότητες πληκτρολόγησης που δεν γνώριζαν πως υπήρχαν 🙂 Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης Προτάσεις από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης Προτάσεις από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για πάταξη της φοροδιαφυγής

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για πάταξη της φοροδιαφυγής

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για καλλιέργεια κλίματος συναινεσης και ενοτητας

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για καλλιέργεια κλίματος συναινεσης και ενοτητας

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης  για Γερμανία μνημονιακούς και αντι-, ευρώ, μεταρρυθμίσεις...

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης για Γερμανία μνημονιακούς και αντι-, ευρώ, μεταρρυθμίσεις...

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης για ευθύνες Αντώνη Σαμαρά και ΝΔ και επενδύσεις από τους πρόσφυγες

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης για ευθύνες Αντώνη Σαμαρά και ΝΔ και επενδύσεις από τους πρόσφυγες


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στην ΕΡΤ για το θέμα των Σκοπίων και τις συκοφαντίες κάποιων ΜΜΕ

28/06/2018 @ 14:31

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...περισσότερα
Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
Β. Λεβέντης στη Δημοκρατική : Κατηγορώ τον κ. Τσίπρα, ότι πήρε την ελπίδα του ελληνικού λαού και την ποδοπάτησε

28/08/2017 @ 10:23

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και στην Πέγκυ Ντόκου, έσωσε ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πηγή : http://www.dimokratiki.gr/27-08-2017/o-tsipras-pire-tin-elpida-tou-laou-ke-tin-podopatise/ ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα