(βίντεο) Ομιλία Μάριου Γεωργιάδη στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών (23-1-2019)

24/01/2019 @ 13:31

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν αφήνουμε τα χειροκροτήματα, καλύτερα; Γιατί με τα χειροκροτήματα δεν κάνουμε τίποτα και με το να καταδικάζουμε τα γεγονότα. Συμφωνούμε όλοι ότι όλες αυτές οι ενέργειες δεν είναι σωστές.

Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η λεγόμενη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματικά -τουλάχιστον για εμάς της Ένωσης Κεντρώων- είναι η «μαύρη βίβλος» αυτής της Κυβέρνησης, που για εμάς είναι η χειρότερη κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και μετά.

Από τις δήθεν συνομιλίες έχει προκύψει η υποχώρηση σε όλα τα θέματα, ακόμα και σε αυτά που προηγούμενοι πρωθυπουργοί είχαν αντισταθεί: Όνομα, γλώσσα, εθνότητα ή ιθαγένεια. Όπως θέλετε το ονομάζετε, γιατί έχουμε και ένα θέμα μεταξύ εθνότητας και ιθαγένειας. Το «nationality», αν πάμε στο translate, βλέπουμε ότι έχει δύο ερμηνείες. Εσείς το ερμηνεύετε ως ιθαγένεια, κάποιοι άλλοι ως εθνότητα. Προχωράμε παρακάτω: «erga omnes», ιστορία, πολιτισμός. Στην ουσία έχετε αφήσει όλες τις αλυτρωτικές διαθέσεις απέναντι στους Σκοπιανούς.

Θα ξεκινήσω με το όνομα. Τόσο εσείς, κύριοι της Κυβερνήσεως, όσο και ο τέως Υπουργός, Ο κ. Κοτζιάς -μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε δηλώσεις- επικαλείστε δήθεν τη Συμφωνία και τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913. Όπως λέτε, δημιουργήθηκαν τρεις Μακεδονίες και εμείς πήραμε -έτσι λέει ο κ. Κοτζιάς- τη δική μας Μακεδονία, την Καβάλα μας -αν είναι ποτέ δυνατόν!- κ.λπ.

Να σας πληροφορήσω, αγαπητοί συνάδελφοι, ότι δεν μας χαρίστηκαν εδάφη και σε κανένα σημείο της Συνθήκης δεν αναφέρεται η λέξη Μακεδονία. Η οριοθέτηση των συνόρων έγινε με βάση τα εδάφη και τις ελληνικές πόλεις, που είχαν απελευθερώσει -διά της λόγχης μάλιστα- πέντε χιλιάδες οκτακόσιοι πενήντα ένας αξιωματικοί και οπλίτες, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο.

Καταθέτω και το σχετικό ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως προς ανάγνωση, σε περίπτωση που δεν το έχετε δει.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Μάλιστα, καταθέτω και τον χάρτη, που λέτε όλοι στον χάρτη ότι έχουν γίνει τρεις Μακεδονίες. Όμως, και με βάση τον χάρτη η λέξη «Macedonia» είναι εντός των ελληνικών συνόρων.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά τον προαναφερθέντα χάρτη, ο οποίος βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Θα καταθέσω, επίσης, και ένα απόκομμα της Εφημερίδας «Σκριπ», το οποίο μπορείτε να διαβάσετε, ότι δεν πήραμε την Καβάλα, αλλά την απελευθερώσαμε. Το καταθέτω για όσους δεν το διαβάσατε τότε.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Πάμε τώρα στη γλώσσα και τα όσα αναφέρονται …

(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

Μαθήματα δεν κάνετε μόνο εσείς. Καταθέτουμε στοιχεία στα Πρακτικά. Μη μας λέτε ότι κάνουμε μαθήματα. Εσείς πάτε να μας βγάλετε και τα μαθήματα μέσα από την παιδεία.

Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο 1.3γ΄ της Συμφωνίας είναι ξεκάθαρο πως για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία μόνο οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς αναγνωρίζουν μακεδονική γλώσσα.

Και είναι, δε, ψέμα το επιχείρημα των Σκοπίων, ότι η Ελλάδα δήθεν αναγνώρισε τη γλώσσα κατά τη διάρκεια της Γ΄ Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την τυποποίηση των γεωγραφικών ονομασιών το 1977 στην Αθήνα.

Στη διάσκεψη εκείνη το μοναδικό θέμα συζήτησης αφορούσε το πώς οι χώρες που δεν χρησιμοποιούν το λατινικό αλφάβητοΜ θα προχωρήσουν για λόγους τυποποίησης -standardization, όπως αναφέρεται μέσα- σε μεταγραμματισμό -transliteration- αποκλειστικά των γεωγραφικών ονομάτων με λατινικούς χαρακτήρες βάσει των συστημάτων που πρότειναν οι ίδιες.

Καταθέτω στα Πρακτικά τα πρακτικά της τότε διάσκεψης.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέντα πρακτικά, τα οποία βρίσκονται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Το δε σύστημα ήταν Κυριλλικό και στις σελίδες 67 και 68 των τεχνικών εγγράφων η ίδια η γιουγκοσλαβική αντιπροσωπεία -καταθέτω άλλο ένα έγγραφο- ούτε ασχολείται με το θέμα αναγνώρισης της γλώσσας, ούτε ζητάει κάτι τέτοιο.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά το έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Άλλη μία απόδειξη ότι μόνο οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς και η δική σας Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι οι μόνοι που αναγνωρίζουν τη μακεδονική γλώσσα, αποτελεί η απογραφή που έγινε στον πληθυσμό του 1921 στη Γιουγκοσλαβία…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Άρα, είμαστε προδότες!

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αυτά τα λέτε εσείς.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Παρακαλώ πολύ.

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: …όπου σε σύνολο έντεκα εκατομμυρίων εννιακοσίων ογδόντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων έντεκα κατοίκων δηλώθηκαν δεκαπέντε διαφορετικές γλώσσες και ούτε ένας άνθρωπος δεν δήλωσε ότι μιλάει τη μακεδονική, ούτε καν αυτοί που ήταν και κατοικούσαν στην περιοχή των Σκοπίων.

Καταθέτω το σχετικό έγγραφο της απογραφής.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Πέρα από τα παραπάνω, να σας ενημερώσω ότι πριν από τη Συμφωνία των Σκοπίων, στο Σύνταγμα των Σκοπίων υπήρχαν δώδεκα και όχι τρία άρθρα προβληματικά, όπως θέλετε να μας πείτε εσείς, με αλυτρωτικές τάσεις.

Καταθέτω σχετικό πίνακα, για να μην τρώω περισσότερο χρόνο.

(Στο σημείο αυτό ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά τον προαναφερθέν πίνακα, ο οποίος βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Σχετικά με την ταυτότητα τώρα, εφόσον αναγνωρίζετε ότι υπάρχει μακεδονική ταυτότητα, ιθαγένεια, αυτό που θα περίμενε κάποιος είναι ο επιθετικός προσδιορισμός να είναι «Βορειομακεδόνας». Αυτό που βλέπουμε, όμως, και στη ρηματική διακοίνωση, αλλά και στο άρθρο 1.3β΄, είναι ότι δέχεστε σκέτο το «Macedonian». Μάλιστα, τρεις φορές στη ρηματική διακοίνωση αναφέρεται «Macedonian people». Και αν στην ιθαγένεια είναι Μακεδόνας, στην εθνότητα τι θα είναι; Σλάβος; Θα αυτοπροσδιοριστεί; Θα είναι ό,τι θέλει;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Ακριβώς. Η εθνότητα είναι αυτοπροσδιορισμός.

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν είναι έτσι, κύριε Υπουργέ.

Αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά πρόθυμοι συνάδελφοι που θέλετε να στηρίξετε αυτή τη Συμφωνία, θα ήθελα να αναλογιστείτε και να σκεφθείτε ότι θα είστε οι μόνοι στην ιστορία που θα προσφέρετε πραγματικά στο πιάτο των Σκοπιανών τη Μακεδονία μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας και γενικά θα νομιμοποιήσετε κάθε αλυτρωτική τους όρεξη και μάλιστα σε συνθήκες ειρήνης.

Η Κυβέρνηση μιλάει για εθνική πρωτοβουλία. Προσέξτε!

Αρνηθήκατε Συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών, αρνηθήκατε δημοψήφισμα -που ξέρετε ότι τουλάχιστον το 80% του ελληνικού λαού διαφωνεί με αυτήν τη Συμφωνία- δεν πραγματοποιήθηκε Υπουργικό Συμβούλιο για να υπάρχουν οι υπογραφές όλων των Υπουργών, για να εξουσιοδοτεί τον Υπουργό Εξωτερικών να πάει να υπογράψει, αγνοήσατε το βροντερό παρών που έδωσαν όλοι οι Έλληνες, οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, σε όλα τα συλλαλητήρια. Μάλιστα, στο τελευταίο συλλαλητήριο υπήρχαν κάποιοι που ψέκασαν με χημικά ακόμα και παιδάκια και ηλικιωμένους, ενώ και κάποιους άλλους τους σταμάτησαν στα είκοσι-τριάντα χιλιόμετρα από εδώ για να μην φτάσουν. Επίσης, αρνηθήκατε να συζητήσουμε στην Αίθουσα πριν πάτε στις Πρέσπες και δεν είχατε και τη συγκατάθεση του κυβερνητικού εταίρου.

Αυτό εσείς το ονομάζετε «εθνική πρωτοβουλία». Είναι ο ορισμός της μειοδοσίας, αγαπητοί συνάδελφοι, αυτό.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εμείς στην Ένωση Κεντρώων είμαστε ξεκάθαροι. Δεν παίζουμε με τα εθνικά μας θέματα για να διασωθούμε πολιτικά, όπως κάνουν πάρα πολλά κόμματα εδώ μέσα.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Καμμένο, που το παίζει Μακεδονομάχος του Σαββατοκύριακου, διαμηνύουμε ότι δεν ενδίδουμε σε κανένα φλερτ και μάλιστα σε πολιτικό φλερτ από τον άνθρωπο που έχει δώσει το στυλό στο χέρι για να πάει στις Πρέσπες και είναι συνένοχος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και επειδή ο κ. Καμμένος μίλησε προσωπικά για εμένα και ήταν και μελλοντολόγος για το δικό μου, προσωπικό πολιτικό μέλλον, θα ήθελα να κάνω και εγώ μία προφητεία για το πολιτικό μέλλον του κόμματός του. Είστε ήδη παρελθόν.

Αγαπητοί συνάδελφοι Βουλευτές -και κλείνω με αυτό, γιατί ήδη έχω καταχραστεί τον χρόνο και ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε- για μία ακόμα φορά διατυμπανίζουμε ως Ένωση Κεντρώων ότι δεν αποδεχόμαστε όνομα για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγο αυτής.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εμποδίσουμε την ολοκλήρωση αυτής της κατάπτυστης Συμφωνίας και -γιατί όχι;- να την ακυρώσουμε και στο μέλλον αν αυτό είναι πραγματοποιήσιμο. Για εμάς και για εκατομμύρια Ελλήνων -τουλάχιστον για εμάς, για να μη φανεί ότι προκαλούμε κιόλας- η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

Καταψηφίζουμε αυτήν τη Συμφωνία και σας καλώ όλους να αναλογιστείτε την ιστορική σας ευθύνη σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Πολλοί νικητές γονάτισαν, πολλοί ηττημένοι εξυψώθηκαν (Βασίλης Λεβέντης)

Πολλοί νικητές γονάτισαν, πολλοί ηττημένοι εξυψώθηκαν (Βασίλης Λεβέντης)

Μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη, , 17-8-2019.

Βασίλης Λεβέντης στις #Παρεμβάσεις με τον Κ. Χαρδαβέλλα (BlueSky TV, 6-8-2019)

Βασίλης Λεβέντης στις #Παρεμβάσεις με τον Κ. Χαρδαβέλλα (BlueSky TV, 6-8-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Χωρίς χρήματα, δίνει παροχές (Βασίλης Λεβέντης για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη)

Χωρίς χρήματα, δίνει παροχές (Βασίλης Λεβέντης για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Ξενοκίνητη κυβέρνηση (Βασίλης Λεβέντης, 18-7-2019)

Ξενοκίνητη κυβέρνηση (Βασίλης Λεβέντης, 18-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Πολιτικός Μαραθώνιος : Μετά τις εκλογές (Βασίλης Λεβέντης, 13-7-2019)

Πολιτικός Μαραθώνιος : Μετά τις εκλογές (Βασίλης Λεβέντης, 13-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Βασίλης Λεβέντης /« Debate », Atticatv / 12-7-2019

Βασίλης Λεβέντης /« Debate », Atticatv / 12-7-2019

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #VassilisLeventis Αυτό εδώ το κανάλι είναι μία μικρή κοινωνία χρηστών του YouTube με ελάχιστους και απολύτως βασικούς κανόνες. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο παρά μόνο αυτονόητα πράγματα. Ζητάμε από τους χρήστες να μην βρίζουν, να μην μοχλεύουν σχόλια και να γράφουν στην Ελληνική γλώσσα. Τα greeklish για παράδειγμα είναι δύσκολα στην ανάγνωση για ελληνόφωνους χρήστες και απαγορευτικά στην ανάγνωση για όποιον μη Ελληνόφωνο προσπαθεί να μεταφράσει μέσω αυτόματης μετάφρασης (πχ Google Translate). Τα greeklish επίσης, προσελκύουν την καταχώρηση σχολίων από λογισμικό (bots) καθώς και χρήστες με ελάχιστη ή και μηδενική γνώση της Ελληνικής από τρίτες χώρες που σκοπό έχουν το trolling και την αλλοίωση του ποιοτικού μείγματος των σχολιαστών. Αν λοιπόν γράφετε σε greeklish επειδή φοβάστε τα ορθογραφικά λάθη, να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ορθογραφικό λάθος το οποίο μπορεί να διορθωθεί, παρά να γράφετε σε μια εκδοχή των Ελληνικών που παραφράζει το νόημα των λόγων σας. Η τεχνολογική πρόοδος είναι τέτοια που επιτρέπει (πλέον) την πληκτρολόγηση ή και τη φωνητική καταχώρηση κειμένου με ευκολία και στα Ελληνικά. Οι χρήστες Linux γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τις ευκολίες που παρέχει ο κόσμος του FOSS. Οι χρήστες Windows σε Windows 7 και 10, δεν έχουν πλέον δικαιολογία στη μη-χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στο σύστημα τους (ακόμη και η Microsoft κατόρθωσε να κάνει εύκολη την εγκατάσταση νέας γλώσσας!). Ο δε χρήστες Android με την εγκατάσταση πχ του Gboard της Google, εύκολα αποκτούν δυνατότητες πληκτρολόγησης που δεν γνώριζαν πως υπήρχαν 🙂 Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Βασίλης Λεβέντης στον Real FM με το Νίκο Χατζηνικολάου (9-7-2019)

Βασίλης Λεβέντης στον Real FM με το Νίκο Χατζηνικολάου (9-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Βασίλης Λεβέντης στα Παραπολιτικά FM (7-7-2019)

Βασίλης Λεβέντης στα Παραπολιτικά FM (7-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Δηλώσεις Βασίλη Λεβέντη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

Δηλώσεις Βασίλη Λεβέντη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis

Γεώργιος Κουτουλάκης

Γεώργιος Κουτουλάκης "Οι εκλογές στην ΕΡΤ" (7-7-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #VassilisLeventis Αυτό εδώ το κανάλι είναι μία μικρή κοινωνία χρηστών του YouTube με ελάχιστους και απολύτως βασικούς κανόνες. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο παρά μόνο αυτονόητα πράγματα. Ζητάμε από τους χρήστες να μην βρίζουν, να μην μοχλεύουν σχόλια και να γράφουν στην Ελληνική γλώσσα. Τα greeklish για παράδειγμα είναι δύσκολα στην ανάγνωση για ελληνόφωνους χρήστες και απαγορευτικά στην ανάγνωση για όποιον μη Ελληνόφωνο προσπαθεί να μεταφράσει μέσω αυτόματης μετάφρασης (πχ Google Translate). Τα greeklish επίσης, προσελκύουν την καταχώρηση σχολίων από λογισμικό (bots) καθώς και χρήστες με ελάχιστη ή και μηδενική γνώση της Ελληνικής από τρίτες χώρες που σκοπό έχουν το trolling και την αλλοίωση του ποιοτικού μείγματος των σχολιαστών. Αν λοιπόν γράφετε σε greeklish επειδή φοβάστε τα ορθογραφικά λάθη, να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ορθογραφικό λάθος το οποίο μπορεί να διορθωθεί, παρά να γράφετε σε μια εκδοχή των Ελληνικών που παραφράζει το νόημα των λόγων σας. Η τεχνολογική πρόοδος είναι τέτοια που επιτρέπει (πλέον) την πληκτρολόγηση ή και τη φωνητική καταχώρηση κειμένου με ευκολία και στα Ελληνικά. Οι χρήστες Linux γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τις ευκολίες που παρέχει ο κόσμος του FOSS. Οι χρήστες Windows σε Windows 7 και 10, δεν έχουν πλέον δικαιολογία στη μη-χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στο σύστημα τους (ακόμη και η Microsoft κατόρθωσε να κάνει εύκολη την εγκατάσταση νέας γλώσσας!). Ο δε χρήστες Android με την εγκατάσταση πχ του Gboard της Google, εύκολα αποκτούν δυνατότητες πληκτρολόγησης που δεν γνώριζαν πως υπήρχαν 🙂 Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης Προτάσεις από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης Προτάσεις από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για πάταξη της φοροδιαφυγής

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για πάταξη της φοροδιαφυγής

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για καλλιέργεια κλίματος συναινεσης και ενοτητας

Fan submission : Βασίλης Λεβέντης για καλλιέργεια κλίματος συναινεσης και ενοτητας

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης  για Γερμανία μνημονιακούς και αντι-, ευρώ, μεταρρυθμίσεις...

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης για Γερμανία μνημονιακούς και αντι-, ευρώ, μεταρρυθμίσεις...

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης για ευθύνες Αντώνη Σαμαρά και ΝΔ και επενδύσεις από τους πρόσφυγες

Fan Submission : Βασίλης Λεβέντης για ευθύνες Αντώνη Σαμαρά και ΝΔ και επενδύσεις από τους πρόσφυγες


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στην ΕΡΤ για το θέμα των Σκοπίων και τις συκοφαντίες κάποιων ΜΜΕ

28/06/2018 @ 14:31

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...περισσότερα
Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
Β. Λεβέντης στη Δημοκρατική : Κατηγορώ τον κ. Τσίπρα, ότι πήρε την ελπίδα του ελληνικού λαού και την ποδοπάτησε

28/08/2017 @ 10:23

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και στην Πέγκυ Ντόκου, έσωσε ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πηγή : http://www.dimokratiki.gr/27-08-2017/o-tsipras-pire-tin-elpida-tou-laou-ke-tin-podopatise/ ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα